Met opgeheven hoofd en een grote schare verse fans keren de Belgian Lions 3x3 uit Tokio terug.
Volledig scherm
PREMIUM
Met opgeheven hoofd en een grote schare verse fans keren de Belgian Lions 3x3 uit Tokio terug. © Photo News

Basketbalbond wil meesurfen op populariteit Belgian Lions 3x3: “De aantrekkingskracht verwondert ons niet”

Een sprookje zonder gouden, zilveren of bronzen randje blìjft een sprookje. Een - oké, ondankbare - vierde plaats is het gisteren geworden voor onze Belgian Lions 3x3. Met opgeheven hoofd, maar vooràl met een grote schare verse fans keren ze uit Tokio terug. “We surfen grààg mee op de hype. Tegen nieuwjaar willen we een plan klaar hebben”, zegt federatie Basketbal Vlaanderen.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.