BASKET ACTUA. Bondscoach Gjergja maakt Lions-selectie bekend * Zeges voor Antwerp Giants, Kangoeroes Mechelen en Oostende * Elite Gold krijgt vorm

BASKETBALOverwinningen voor Antwerp Giants (84-64 tegen Luik), Kangoeroes Mechelen (67-80 op Bergen) en Oostende (101-54 tegen Brussel. * Giants, Kangoeroes, Oostende en Charleroi zijn zeker van de top-vijf en deelname aan de Elite Gold.

2 reacties

 • Phil Duncan

  7 maanden geleden
  een topspeler !!
 • Erwin Fierens

  8 maanden geleden
  Jammer voor Leuven heb de wedstrijden bekeken en ik vind persoonlijk dat Leuven 2 keer werd bestolen : in de 3de wedstrijd werd er een duidelijke duwfout op Heath niet gefloten waardoor Mechelen zijn voordeel kon hebben. In de laatste wedstrijd mocht Loubry een duidelijke dubbele dribbel maken met een score tot gevolg. Dit zonder fan te zijn van beide clubs maar een objectieve kijk op het gebeuren. Erwin Fierens
 1. KIJK. Atleten vallen en worden vertrappeld door ongeduldige concurrenten op 10 kilometer van Valencia: “Er hadden doden kunnen vallen”
  Play
  Meer sport
  2

  KIJK. Atleten vallen en worden vertrap­peld door ongeduldi­ge concurren­ten op 10 kilometer van Valencia: “Er hadden doden kunnen vallen”

  De start van een loopwedstrijd in het Spaanse Valencia is afgelopen weekend uitgemond in chaos. Een te groot aantal deelnemers startte tegelijk aan de tocht van tien kilometer, met alle gevolgen van dien. Verschillende atleten vielen en werden vertrappeld door ongeduldige collega’s, die op social media heel wat kritiek krijgen.