Royce Hamm was met 16 punten topschutter bij Antwerp Giants. Bradford kijkt toe.
Volledig scherm
Royce Hamm was met 16 punten topschutter bij Antwerp Giants. Bradford kijkt toe. © Fiba Europe Cup (RV)

BASKET ACTUA. Antwerp Giants sluit Europese campagne af met nederlaag tegen Hapoel Holon

2 reacties

 • Phil Duncan

  4 maanden geleden
  een topspeler !!
 • Erwin Fierens

  6 maanden geleden
  Jammer voor Leuven heb de wedstrijden bekeken en ik vind persoonlijk dat Leuven 2 keer werd bestolen : in de 3de wedstrijd werd er een duidelijke duwfout op Heath niet gefloten waardoor Mechelen zijn voordeel kon hebben. In de laatste wedstrijd mocht Loubry een duidelijke dubbele dribbel maken met een score tot gevolg. Dit zonder fan te zijn van beide clubs maar een objectieve kijk op het gebeuren. Erwin Fierens
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. KIJK. Belgische MMA-vechter Jan Quaeyhaegens pakt uit met straffe KO en zet stap richting UFC: “Ik heb zot gevaarlijke knieën”
  Play
  MMA
  4

  KIJK. Belgische MMA-vech­ter Jan Quaeyhae­gens pakt uit met straffe KO en zet stap richting UFC: “Ik heb zot gevaarlij­ke knieën”

  Geweldig moment voor de Belgische vechtsport zondag in de Londense BT Studios tijdens Cage Warriors 147. Na nauwelijks 25 seconden al ziet Jan Quaeyhaegens (29) zijn wedstrijdplan werkelijkheid worden. Een vliegende kniestoot recht in het gezicht van de Braziliaan Erick Da Silva die knock-out gaat. “Ik heb zot gevaarlijke knieën”, zegt ‘Q-Bomb’, die nu voor de titel bij de lichtgewichten wil gaan om zo door te stoten tot het felbegeerde UFC, de Champions League van het Mixed Martial Arts. Kenner en Pickx+-commentator Sverre Denis is een believer. “Alles valt in de juiste plooi voor Jan. ik geloof in zijn plan.”
 1. Menen kansloos onderuit tegen ijzersterke Italianen
  CHAMPIONS LEAGUE VOLLEYBAL

  Menen kansloos onderuit tegen ijzerster­ke Italianen

  Coach Lorenzetti gunde Red Dragon Wout D’Heer een basisplaats tegen zijn landgenoten. Menen zou één keer op voorsprong komen in het eerste spel: toen Capet de openingsscore via een ace op de bordjes mokerde. Daarna zou er veel minder reden tot vieren zijn want Trentino toonde zich in alle onderdelen beter. Vooral Nelli deed de grensploeg pijn van aan de opslaglijn en met zijn dodelijke blocks. Menen veerde in set twee nog recht van een slechte start (0-4). Capet deed Menen bij 11-11 zelfs dromen van meer. Heel even maar want van zodra de Italianen doorduwden, konden de bezoekers alleen maar toekijken. Depestele voerde met het oog op de kapitale match in Achel zaterdag al een paar wissels door. Ook in het derde bedrijf behield de coach zijn vertrouwen in Vanneste, Dedeyne en Dermaux. Menen moest al harken voor elk punt met de basisploeg, met de wijzigingen werd het alleen maar lastiger. De time-out bij 9-1 zou niets meer aan het scenario veranderen. De Europese nummer twee van vorig seizoen maakte het simpel af. (MPM)
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.