Tyson Fury, met links Daniel Kinahan.
Volledig scherm
Tyson Fury, met links Daniel Kinahan. © RV/ANP/EPA

Band met Ierse drugsbaron, die premie van 5 miljoen op z’n hoofd heeft staan, achtervolgt Tyson Fury: “Ik moei me niet met andermans zaken”

BoksenIs Tyson Fury (33) vriendjes met een drugsbaron? De Ierse bokser wil er liever geen woorden aan vuil maken, maar zo makkelijk kan hij zijn duistere verleden niet van zich afschudden. “De enige met wie ik close ben, dat zijn mijn vrouw en kinderen”, beet ‘The Gypsy King’.

0 reacties

 1. Amper 450 gram bij zijn geboorte, op zijn elfde gestopt met school en zelfmoordpoging na wereldtitel: inkijk in het woelige leven van de "gevaarlijkste man van de planeet”
  PREMIUM
  Meer sport

  Amper 450 gram bij zijn geboorte, op zijn elfde gestopt met school en zelfmoord­po­ging na wereldti­tel: inkijk in het woelige leven van de "gevaar­lijk­ste man van de planeet”

  Tyson Fury (33) heeft zijn WBC-wereldtitel bij de zwaargewichten met succes verlengt na een knock-out in de zesde ronde tegen Dillian Whyte. Maar dat hij vandaag de ongenaakbare koning van de zwaargewichten is, is een klein mirakel. Na zijn eerste wereldtitel belandde de Brit immers in een zware depressie, ei zo na maakte hij er zelfs een einde aan door zich te pletter te rijden met zijn Ferrari. Hij herpakte zich, maar blijft wel op zoek naar geluk. “Al het geld in de wereld, roem en glorie, betekent niets als je niet gelukkig bent.”
 2. Red Dragons geplaagd door blessures en afzeggingen voor EK-kwalificatiecampagne: “Grote groep jong talent zonder ervaring”
  VOLLEYBAL

  Red Dragons geplaagd door blessures en afzeggin­gen voor EK-kwalifica­tie­cam­pag­ne: “Grote groep jong talent zonder ervaring”

  De Final Four van de Golden League hebben ze niet gehaald, vanavond beginnen de Red Dragons onder de nieuwe bondscoach Emanuele Zanini (57) aan het tweede luik, de kwalificatieronde voor het EK 2023. De Italiaan zit met kopzorgen, want hij moet aan de slag met een fel verjongde selectie. En dat had hij niet zien aankomen… “Het werd mij anders voorgesteld.”