Badr Hari zorgt voor opschudding bij staredown met Poolse rivaal

Meer sportBadr Hari maakt opnieuw de tongen los in aanloop naar een Glory-evenement. De 36-jarige kickbokser deelde vandaag uit het niets een stevige duw uit aan zijn Poolse tegenstander Arkadiusz Wrzosek, na hun traditionele staredown. Daarna verliet hij snel z’n hotel, waar de persconferentie werd gehouden, zonder interviews te geven.

2 reacties

 • kevin dahman

  1 maand geleden
  Had je niet moeten doen Hari,vond je persconferentie beter dan dit te hopen dat die jouw geen rammel geeft wat meestal gebeurt in dergelijke situaties. Ik zie je graag bezig maar eerst denken dan handelen,vo de rest zal het weer deel uitmaken van de show zekerst.
 • Valentino Fabionara

  1 maand geleden
  Waarom was dat eigenlijk nodig
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.