Dimitri Van den Bergh.
Volledig scherm
Dimitri Van den Bergh. © BELGA

Baaldag voor Dimitri Van den Bergh: 'Dancing Dimi' sneuvelt op het EK Darts in achtste finale tegen Ross Smith

DartsGeen kwartfinale voor Dimitri Van den Bergh op het EK Darts. ‘Dancing Dimi’ ging in de achtste finale onderuit tegen de Engelsman Ross Smith. Het werd 10-8.

7 reacties

 • Floris Roberto

  3 maanden geleden
  Dimi was goed maar R. Smith was iets beter. Dit is de realiteit
 • Jan Janssens

  3 maanden geleden
  Nieuwe pijltjes en nieuw shirt brengen precies toch niet veel op.
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Sterke matche van dimi helaas tegenstander was in een topdag alles lukte gewoon...! Succes verder dimi en kim 👍
 • Pheidi Breemans

  3 maanden geleden
  Topper
 • francois dierickx

  3 maanden geleden
  Nog veel danslessen volgen en heeeellll veeeeellll geluk hebben
 1. Menen flirt met puntenverlies tegen hekkensluiter
  VOLLEYBAL - LOTTO LEAGUE

  Menen flirt met puntenver­lies tegen hekkenslui­ter

  Geen makkelijke avond voor de troepen van Frank Depestele tegen de rode lantaarn. De thuisploeg liet een paar basisspelers rusten maar ook met de gewijzigde ploeg leek Menen aanvankelijk op weg naar een simpele zege. Basile Dermaux toonde zich outstanding in de eerste twee spelletjes maar hij zou nadien -net als de rest van zijn ploegmaats- gas moeten terug nemen. Achel kwam beter voor de dag vanaf het derde spel en vooral het middencompartiment toonde zich secuur terwijl de hoekaanvallers bij Menen het noorden kwijt geraakten. De thuisploeg had alles onder controle in het laatste spel (16-11 en 18-13) maar het liet zich nog bijna ringeloren door de enthousiaste Limburgers. Staples nam een prominente rol op maar het was Gortzak die Achel op voorsprong serveerde (22-23). Ook de eerste setbal was voor de bezoekers, toch was het Van Hoyweghen die de drie punten toch aan Menen schonk. Bij Achel voelden ze zich bestolen door de wedstrijdleiding. Dankzij de overwinning is Menen nu helemaal zeker van een plekje in de play-offs met de zes beste ploegen. Achel geraakt niet weg van de laatste plek. (MPM)
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. VDK Gent kan in het Poolse Lódz niet stunten
  Volleybal

  VDK Gent kan in het Poolse Lódz niet stunten

  In de eerste set van deze terugwedstrijd in de play-offs van de CEV Cup kreeg VDK Gent meteen acht ace-opslagen rond de oren. Lódz wou duidelijk de kwalificatie voor de volgende Europese ronde zo snel mogelijk veilig stellen. Het Poolse team met de Belgische middenspeelster Sobolska-Tarasova bleef drie sets lang baas over de Belgische bezoekers. In aanvallend opzicht deed VDK Gent flink mee, maar een stunt zat er nooit in. Aanvalster Van Elsen werd na de openingsset vervangen en spelverdeelster Lotte De Quick kwam in de laatste set in het team. Hoofdaanvalster Smeets speelde een prachtige wedstrijd en werd topscorer. “We hebben vier ronden kunnen meedraaien in de CEV competities”, klinkt coach Morand tevreden. “Nu krijgen we eventjes ademruimte in de Belgische Liga. Omdat we hier in een immens grote hal speelden - vergelijkbaar met het Sportpaleis - was dit meteen een ideale voorbereiding op de bekerfinale.” (WVM)
 3. Roeselare moet setje aan Gent laten
  LOTTO VOLLEY LEAGUE

  Roeselare moet setje aan Gent laten

  Gentcoach Van Huffel sleutelde aan zijn team en begon met Fischer, Doumbia en Brems in de basis. Bij Roeselare was Ahyi de opvallende naam tussen de lijnen. De ex-speler van Gent kende een moeilijke start met een offensieve 2 op 9. Bij Roeselare mochten ze zich gelukkig prijzen dat de tegenstander op aanvallend vlak niets voorstelde in het openingsspel. Het team geraakte in dat onderdeel maar aan 26%. Met zo’n cijfers kun je geen spelletje pakken. Dat gebeurde wel na de kampwissel omdat Gent met Fischer (7 op 10) en Vandecaveye (5 op 10) nu wel beter voor de dag kwam. Vanmedegael greep in de derde beurt in door Koukartsev in te brengen maar het was vooral een sterk middencompartiment dat de West-Vlamingen over de streep trok. Van Huffel gooide in het laatste spel met De Vries en Kjaer zijn aanvallende troeven op tafel. Beiden losten de verwachtingen in maar de Gentenaars kregen maar geen vat op het Roeselaarse midden., Tammearu liet zich op de hoeken gelden. De topscorer zou ook uitgeroepen worden tot man van de match.
 4. CEV Challenge Cup: Asterix Avo - CSM Lugoj 2-3
  Volleybal

  CEV Challenge Cup: Asterix Avo - CSM Lugoj 2-3

  In de openingsset schommelde het scoreverloop voortdurend heen en weer. Op een 20-23 stand bracht Nova Marring met rake services Asterix Avo op voorsprong. De setbal keilde ze echter in het net en ook de beslissende smash kon ze niet verzilveren. In de tweede set reageerde de thuisploeg kordaat en in een ruk ging het naar 17-11. De dubbele wissel bij de Roemenen gaf niet de gewenste oplossing. In de derde set werden de scoringskansen onvoldoende benut. In de periode, toen het van 8-5 naar 8-10 ging, was er te weinig doeltreffendheid bij het rood-witte team. Asterix Avo herpakte zich in de vierde set. De service liep vlotter bij de thuisploeg en daar had Lugoj behoorlijk veel problemen mee. In de tiebreak kwam Asterix Avo nog flink terug na een 7-10 tussenstand. De scheidsrechter maakte dan maar zelf een einde aan dit spannend duel met een erg betwistbare beslissing. Met deze uitslag behoudt Asterix Avo - mits wat meer efficiëntie - behoorlijk wat kansen om volgende week door te stoten in de Challenge Cup. (WVM)