Pablo Kukartsev.
Volledig scherm
Pablo Kukartsev. © Lotto Volley League

Argentijn Pablo Kukartsev met Roeselare in Belgische beker Lionel Messi achterna

0 reacties

 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 2. Laatste Belgische vrouwenploeg uitgeschakeld in de CEV competities. CSM Lugoj - Asterix Avo 3-1
  Volleybal

  Laatste Belgische vrouwen­ploeg uitgescha­keld in de CEV competi­ties. CSM Lugoj - Asterix Avo 3-1

  Het Europees sprookje van Asterix Avo is voorbij. In het Roemeense Lugoj begon de ploeg uit Beveren met volle moed aan de strijd voor een plaats in de halve finale van de CEV Challenge Cup. Maar op het einde van de volgende sets werden telkens de Beverse receptiefouten afgestraft. In een propvolle zaal ging Asterix Avo op de belangrijke momenten onderuit. Het laatste punt werd - niet toevallig - gescoord door de Ruban, de topaanvalster uit Azerbeidzjan. De Belgische bezoekers met Nova Marring - goed voor 25 punten - konden uiteindelijk de nederlaag niet verhinderen. “In opslag en receptie was Lugoj beter”, luidt de conclusie van coach Vansnick. “We zijn op onze waarde geklopt. Nu wringt het even want we hadden het gevoel dat er meer inzat. Ik denk aan de eerste set vorige week of aan de tweede set hier in Roemenië. Zij waren niet zo veel sterker, maar Lugoj toonde wel meer maturiteit. Als jongste team in alle Europese competities hebben we een parcours afgelegd waarop we fier mogen zijn.” (WVM)
 1. Geen tweede opeenvolgende wereldtitel voor Red Lions na nieuwe thriller: Duitsland bekroont comeback na shoot-outs in finale WK hockey

  Geen tweede opeenvol­gen­de wereldti­tel voor Red Lions na nieuwe thriller: Duitsland bekroont comeback na shoot-outs in finale WK hockey

  België komt niet in het illustere rijtje van Pakistan, Duitsland en Australië: drie landen die er in slaagden om twee wereldtitels op rij te veroveren. Met een late gelijkmaker en daaropvolgende shoot-outs leek een nieuwe triomf in de maak, maar de Mannschaft was in finale net uitgekookter. “We vergaten de match dood te doen”, sakkerde Vincent Vanasch.