Het was een Antwerps onderonsje in Duitsland.
Volledig scherm
Het was een Antwerps onderonsje in Duitsland. © Photo News

Antwerps onderonsje in Duitsland: Kim Huybrechts schakelt Dimitri Van den Bergh uit

DartsDe Belgische darters hebben maandag in het Duitse Niedernhausen geen hoge ogen gegooid op het elfde toernooi in het Players Championship. Kim Huybrechts (PDC-38) schakelde in de tweede ronde in een Antwerps onderonsje Dimitri Van den Bergh (PDC-9) met 6-4 uit, maar had een ronde later geen verhaal tegen Rob Cross (PDC-5). De wereldkampioen van 2018 won met 6-1.

1 reactie

 • Dominiek Van Hulle

  1 jaar geleden
  vandaag heeft Mike De Decker een mooie 5 de plaats behaald, maar Dimitri speelt de Finale van players championship 12
 1. Superduo Curry-Thompson helpt Golden State aan plek in conferencefinale, Giannis en kampioen Milwaukee moeten klus klaren in “game 7"
  NBA

  Superduo Cur­ry-Thomp­son helpt Golden State aan plek in conference­fi­na­le, Giannis en kampioen Milwaukee moeten klus klaren in “game 7"

  De Golden State Warriors hebben zich vrijdagavond verzekerd van een plaats in de finale van de Western Conference. Ze versloegen de Memphis Grizzlies met 110-96 en kwamen zo op een beslissende 4-2 voorsprong. De Milwaukee Bucks, die hun titel verdedigen in de NBA, verloren thuis van de Boston Celtics en zullen de klus in de zevende en laatste onderlinge ontmoeting moeten klaren.