Ann Wauters al Belgian Cat/Demarez.
Volledig scherm
Ann Wauters al Belgian Cat/Demarez. © Belga/Photonews

Ann Wauters had namens Belgian Cats (eerste) gesprek met Sporza-commentator Eddy Demarez

Meer sportAnn Wauters heeft, als afgevaardigde van de Belgian Cats, een (eerste) gesprek gehad met Eddy Demarez. De Sporza-commentator liet zich in augustus ongepast uit over de geaardheid en het uiterlijk van enkele Belgische basketdames. De VRT zette Demarez op non-actief, maar nu is hij weer achter de schermen aan de slag. Later volgt nog een tweede gesprek.

7 reacties

 • moons fons

  1 jaar geleden
  Als dank nu een jobke als assistent-coach van de Cats ! klaar is kees.
 • Dirk Robberechts

  1 jaar geleden
  Zowel groots van Ann, als van Eddy! Fijn dit te lezen. Het zal allemaal niet zo erg bedoeld zijn, als in de pers uitgesmeerd werd. Hoewel het nergens thuis hoort.
 • RENE KEEGAN

  1 jaar geleden
  goeie zet, goed begin van beide partijen !
 • Charity Swinnen

  1 jaar geleden
  Och god, als hij een knieval doet is het allemaal in orde? Precies of die mens zijn gedacht gaat nu veranderen. Absurd!
 • Peter Dermaut

  1 jaar geleden
  Slimme sportmadam, iedereen maakt al eens fouten en wat onder mekaar gegrapt wordt, dient onder mekaar te blijven
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Eerst schouderoperatie, nadien allicht titelkamp in de zomer voor Jan Quaeyhaegens na alweer een knock-out: “Bewezen dat ik hier thuishoor”
  3

  Eerst schouder­ope­ra­tie, nadien allicht titelkamp in de zomer voor Jan Quaeyhae­gens na alweer een knock-out: “Bewezen dat ik hier thuishoor”

  Wie stopt Jan Quaeyhaegens op weg naar de titel bij de lichtgewichten voor Cage Warriors? Alvast niet Alberto Ciardo (25). Als de Antwerpenaar (30) zot gevaarlijke knieën heeft, zoals hij eind vorig jaar tegen da Silva bewees, wat dan gezegd van zijn ellebogen? Na een tiental ware ‘Q Bombs’ blies de arme Italiaan gisteravond de aftocht via technische knock-out (TKO). “Op naar de titel, ik heb bewezen dat ik er klaar voor ben”, vertelde Quaeyhaegens achteraf. Alleen volgt er wel eerst een schouderoperatie, om in de zomer vervolgens voor die felbegeerde belt te kunnen kampen.