Lespagnard en Thiam op de Spelen van Tokio.
Volledig scherm
Lespagnard en Thiam op de Spelen van Tokio. © Photo News

“Andere personen hebben Nafi beïnvloed”: ex-trainer Roger Lespagnard ontgoocheld over breuk met Thiam

ATLETIEKSprakeloos was Roger Lespagnard toen Nafi Thiam hem dinsdag meldde dat ze nood had aan een nieuwe omgeving. De Luikse trainer begreep meteen dat hij aan de kant was gezet en dat hij zijn planning, die hij tot Parijs 2024 al had opgesteld, kon opbergen. “Ik ben ontgoocheld, maar ik neem haar niets kwalijk.”

19 reacties

 • christophe Van den Bossche

  4 maanden geleden
  In deze tijden kan alles ! Totaal geen respect meer voor de medemens!!
 • Marc Geerts

  4 maanden geleden
  Het kon op een fatsoenlijke manier worden overgemaakt aan de trainer. Maar dat zijn nu eenmaal Franstaligen. Weinig respect.
 • Bert Rochus

  4 maanden geleden
  ze heeft alles aan hem te danken (plus haar talent natuurlijk) maar nu gaat ze met duistere figuren in zee op zoek naar het grote geld! einde carriere en leeggeroofd zal ze achterblijven!! ben veel meer fan van onze vlaamse zevenkampster!!
 • Gino Denil

  4 maanden geleden
  Ze heeft het gecombineerd met universitaire studies, Marcus Camps. Dat is niet simpel. Het is niet zo dat je dat diploma cadeau krijgt omdat je een topper in de atletiek bent. En er zijn niet veel wereldtoppers in de atletiek die er niet fulltime mee bezig zijn door studies. Laten we dus maar afwachten. Wat Lespagnard met haar bereikte is groots. Maar er zijn ongetwijfeld nog betere trainers en trainingsmethodes die haar nog verder kunnen brengen.
 • Patrick Dubois

  4 maanden geleden
  Nieuwe situaties zoals vriend, kan veel veranderen en zeker indien het niet klikt tussen vriend en trainer.
 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.