An Caers
Volledig scherm
An Caers © Special Olympics Belgium

An Caers nieuwe CEO van Special Olympics Belgium

Meer sportAn Caers, voormalig directeur radio bij DPG Media, wordt de nieuwe CEO van Special Olympics Belgium (SOB), de organisatie voor atleten met een verstandelijke beperking. Caers is de opvolger van Zehra Sayin.

0 reacties

 1. Synchroonzwemster stelt het goed nadat ze aan de dood ontsnapte, maar moet het WK verlaten: “Waarschijnlijk is deze sport niets voor haar”
  Play
  WK zwemmen
  41

  Synchroon­zwem­ster stelt het goed nadat ze aan de dood ontsnapte, maar moet het WK verlaten: “Waar­schijn­lijk is deze sport niets voor haar”

  Het was een akelig moment op het WK zwemmen in Boedapest. De Amerikaanse synchroonzwemster Anita Alvarez (25) raakte na haar oefening buiten bewustzijn. Haar coach moest in het water springen om haar te redden op de bodem van het zwembad. “Toen ik de foto’s voor het eerst zag, was ik uiteraard geschokt. Maar eigenlijk zijn ze mooi”, reageerde Alvarez intussen. De Amerikaanse stelt het goed, maar moet wel het WK verlaten.
 1. Michael van Gerwen, met vochtige ogen, was zelden zo euforisch: “Verwachtingspatroon is niet altijd eerlijk”
  Play
  Darts
  5

  Michael van Gerwen, met vochtige ogen, was zelden zo euforisch: “Verwach­tings­pa­troon is niet altijd eerlijk”

  Vochtige ogen had Michael van Gerwen bij VTM-journalist Rudy Lanssens. Want wat deed zijn eindzege in de Premier League Darts deugd. Dat na een zinderende finale met deciding leg tegen Joe Cullen: 10-11. “Dat ik tegen een hoog verwachtingspatroon moet opboksen is niet altijd eerlijk.” Vandaag gaat ‘Mighty Mike’ onder het mes. Hij wil er staan tegen de World Matchplay.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.