Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Ambitieuze Dimitri Van den Bergh heeft zijn spelplezier teruggevonden: “Ik wil een heel jaar knallen, zonder mindere momenten”

Op mentaal vlak heeft hij zich zelden beter gevoeld. Dimitri Van den Bergh (28) wil een heel jaar lang presteren, te beginnen met dit weekend. Winst is het doel op de Masters, waar hij een ticket voor de Premier League hoopt af te dwingen. “Ik heb mijn spel en plezier van vroeger teruggevonden. Dat geeft me zó veel vertrouwen.”

7 reacties

 • Jan De Schutter

  2 maanden geleden
  Weer enkele reacties van mensen die 't allemaal zo veel beter kunnen, Dimi speelt wel op wereldniveau he mensen!
 • Ronny ceunen

  2 maanden geleden
  Eindelijk nog enkele zielen die vinden dat dat kinderlijke dans-probeersel voor de match zelf gewoonweg niet past. Ik hoop maar dat we hem mogen geloven dat hij zich nu beter in zijn vel voelt, want zijn gedrag van het afgelopen jaar, zoals telkens weer dat getreuzel, in zichzelf babbelen, tot zelfs zowat aanstellerij... Dat werkte echt tegen hem. Maar goed, nieuw jaar, nieuwe start... alvast succes straks hé... we rekenen op jou !!
 • Tamara Thys

  2 maanden geleden
  Dansen doe je na de wedstrijd, niet er voor ! Succes
 • Danny duyvejonck

  2 maanden geleden
  niet dansen vooraf, dansen als je gewonnen hebt, het wordt een beetje genant, maar wens je toch het beste toe.
 • Erik Noerens

  2 maanden geleden
  Minder praten,meer en langer hetzelfde niveau aanhouden,teveel wisselvalligheid in zijn spel maar je mag mij verbazen Kim.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.