Mike De Decker.
Volledig scherm
Mike De Decker. © Photo News

Alles wat u moet weten over de Grand Slam of Darts, met één Belg

DartsMorgenavond gaat de Grand Slam of Darts van start. Na de positieve coronatest van Dimitri Van den Bergh verdedigt Mike De Decker de Belgische eer. Hieronder alles wat u moet weten over het darttoernooi in Wolverhampton.

0 reacties

 1. Na ‘tee-gate’ nu ‘tree-gate’ tussen McIlroy en Reed: tv-beelden tonen aan dat golfbal helemaal niet in de palmboom verdween die Reed aantoonde
  1

  Na ‘tee-ga­te’ nu ‘tree-ga­te’ tussen McIlroy en Reed: tv-beel­den tonen aan dat golfbal helemaal niet in de palmboom verdween die Reed aantoonde

  Een golfsoap in Dubai. Bij een mislukt shot op zondag claimde Patrick Reed, een Amerikaanse golfer gekend om zijn bijdehandse trucs, dat hij zijn bal (met behulp van een verrekijker die hij van de ref mocht gebruiken) in een palmboom zag liggen zodat hij vanop die plaats verder kon spelen. Maar uit tv-herhalingen blijkt dat de bal in een boom wat verder van de green terechtkwam, waardoor Reed helemaal terug naar de tee had gemoeten.
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).