VLP
Volledig scherm
© VLP

Airbagvest redt Belgische eventingamazone bij zware val, paard moet worden afgemaakt

RuitersportEventingamazone Chloe Raty is vanmiddag na een zware val tijdens de viersterrenproef in het Duitse Luhmühlen naar het ziekenhuis afgevoerd. Haar paard moest worden afgemaakt.

25 reacties

 • Android Roots

  3 jaar geleden
  Mark de vos ...klopt niet echt de redenering , want dan kun je ook zeggen dat er elke dag vele paarden worden gedood met als enige bedoeling t plezier van de buik via het bord , dan moet je daarvoor ook protest aangaan...wel in de 2 gevallen is er geen bewuste mishandeling die voorafgaat
 • Android Roots

  3 jaar geleden
  Rudi De Groof, omdat het een grote sterke vluchtdier is en die kunnen niet onbeweeglijk een breuk laten hertstellen en breken meestal t kot af als ze vastgezet worden , of bij herstel te vroeg zonder opbouw zot gaan lopen en hervallen , en stel fat men een manier vind met kalmeermiddelen bv , zijn de geneeskosten dan te enorm ook
 • Lydia Van Bogaert

  3 jaar geleden
  Zo erg! Nu kan ze the olympics vergeten! Who cares?! Het paard heeft het niet overleefd! Een beetje respect naar dat dier toe aub? De mensen worden hier op een voetstuk geplaatst en worden tegen ongevallen beschermt maar degene die het werk doet (het paard) kan vanaf dat het geld en tijd kost afgemaakt worden? Walgelijk!
 • emiel hayen

  3 jaar geleden
  Paard te hoge eisen stellen dan krijg je zulke dingen , het is geen sport maar dierenmishandeling een andere naam heb ik er niet voor.
 • Rudi De Groof

  3 jaar geleden
  Waarom wordt een paard met een breuk altijd afgemaakt? Honden en katten lopen toch ook breuken op. Is maar een vraag. Ik begrijp dat niet goed?
 1. Megatransfer in de NBA: LA Lakers trekt Russell Westbrook aan
  NBA

  Megatrans­fer in de NBA: LA Lakers trekt Russell Westbrook aan

  Nog voor de start van de draft gisterennacht werd in de NBA de eerste megatransfer gerealiseerd. Na een tegenvallend seizoen, waarin Los Angeles Lakers al in de eerste ronde van de play-offs werd uitgeschakeld, trok de 17-voudige NBA-kampioen superster Russell Westbrook (31) aan in ruil voor Kyle Kuzma, Kentavious Caldwell-Pope en Montrezl Harrell die naar Washington Wizards verhuizen. In de deal werden er nog enkele draftpicks betrokken.
 2. Héél toevallig in het turnen beland en komend seizoen geregeld op de tribune bij... PEC Zwolle: wat u nog niet wist over Nina Derwael
  Play
  Olympische Spelen
  11

  Héél toevallig in het turnen beland en komend seizoen geregeld op de tribune bij... PEC Zwolle: wat u nog niet wist over Nina Derwael

  Dat ze fantastisch is aan de brug met ongelijke leggers, wist u al. Dat ze zonet op de Olympische Spelen historisch goud pakte, ook. Maar wist u dat Nina Derwael ook een stevige link heeft met voetbal? En dat ook haar ouders op hoog niveau gesport hebben? Vijf dingen die u mogelijk nog niet wist over onze kersverse olympische kampioene.