Colby Covington (L) & Jorge Masvidal (R)
Volledig scherm
Colby Covington (L) & Jorge Masvidal (R) © AFP

Aanval op straat blijft niet zonder gevolgen: UFC-vechter opgepakt nadat hij tegenstander voor restaurant in elkaar sloeg

UFCMMA’er Jorge Masvidal is woensdagnacht opgepakt, nadat hij begin deze week in de nasleep van een UFC-nederlaag zijn opponent Colby Covington te lijf was gegaan op straat. Dat meldt ESPN. Voor een steakrestaurant in Miami sloeg hij de Amerikaan uit het niets neer. Zijn boodschap? “Je moest maar niet over mijn kinderen praten.”

1 reactie

 • Sam Bedfort

  1 jaar geleden
  Hij had zich zelfs vermomd, sloop langs achter dichterbij om dan enkele suckerpunches te geven. Een lafaard met andere woorden, want in de octagon had hij geen verhaal.
 1. Red Lions begonnen aan voorbereiding op EK, met ticket voor Spelen als inzet: “We willen winnen, maar een extra toernooi kan ook een voordeel zijn”

  Red Lions begonnen aan voorberei­ding op EK, met ticket voor Spelen als inzet: “We willen winnen, maar een extra toernooi kan ook een voordeel zijn”

  Met 27 spelers begonnen de Red Lions deze week aan de voorbereiding op het EK, dat van 18 tot en met 27 augustus in Mönchengladbach wordt afgewerkt. De winnaar van dat EK is meteen zeker van een ticket voor de Olympische Spelen van Parijs 2024, de overige teams passeren via een kwalificatietoernooi. “Natuurlijk willen we dat EK winnen, maar ik beschouw het niet als een absolute must”, aldus Adam Commens.
 2. Thibaut Courtois steunt Genkse MMA’er Artur Szczepaniak in aanloop naar nakend titelgevecht

  Thibaut Courtois steunt Genkse MMA’er Artur Szczepani­ak in aanloop naar nakend titelge­vecht

  Net als Jan Quaeyhaegens bij Cage Warriors maakt een andere Belg, Artur Szczepaniak (26) naam in de MMA-wereld. Nadat de Genkenaar in december van de Nederlander Brian Hooi won, wacht Szczepaniak op zaterdag 22 april een titelgevecht bij de weltergewichten tegen de nog ongeslagen Pool Adrian Bartosinski bij KSW. Dat is een bekende Poolse MMA-federatie, vergelijkbaar met het Britse Cage Warriors. Steun voor Szczepaniak komt er van niemand minder dan Thibaut Courtois, die na de interland in Zweden tijd maakte om even samen te zitten met de vechter van Team Mixfighter Genk.
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.