BELGA
Volledig scherm
© BELGA

51-jarige Freddy Loix gaat voor het eerst in 18 jaar weer WK-rally rijden: “Het gaat wat stroever dan vroeger”

RALLY51 lentes telt hij ondertussen, maar Freddy Loix zit duidelijk niet om een stunt verlegen. De viervoudig Belgisch kampioen rally is namelijk ingeschreven voor de WK-rally van Monte Carlo, van 20 tot 23 januari. Het zal de 90ste WK-race uit zijn carrière zijn. De laatste keer dat hij aan zo'n wedstrijd meedeed was in 2004, of 18 jaar geleden. Zijn ambitie? “Uitrijden.”

5 reacties

 • David Vanden Eynde

  4 maanden geleden
  Wij volgen van thuis alles op qua tijden en Livestream, succes!!
 • steven moens

  4 maanden geleden
  Een grote meneer Freddy Loix. Altijd met zijn 2 benen op de grond gebleven. Ga het nooit vergeten..omloop van vlaanderen viel hij na enkele kp's al uit en in het wagenpark vroeg ik een foto met mijn kleine erbij. De meesten zouden weigeren maar Freddy nam hem op alsof er niets aan de hand was en ik trok de prachtige foto. Chapeau.
 • Roland Beeken

  4 maanden geleden
  Ik was fan. En bij zijn debuut in de Monte Carlo crash tegen blok graniet aan een brugje. Misschien eens gaan kijken Freddy of die steen daar nog ligt😉
 • Toon Van Kerckhove

  4 maanden geleden
  Geweldige rijder! Ouder worden: het gaat misschien iets trager, maar de concentratie wordt beter. Freddy was bekend van samenwerking met OPEL: van Kadett over Corsa en Ascona tot Manta. Wens je heel veel succes!
 • Pol Quatannens

  4 maanden geleden
  Veel succes Fred & Pieter!
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.