Vanessa Bryant
Volledig scherm
Vanessa Bryant © EPA

5 miljoen dollar, villa en Mercedes geëist: ruzie tussen Vanessa Bryant en haar moeder escaleert

Meer sportNadat eind september bekend werd dat Vanessa Bryant, de weduwe van basketballer Kobe Bryant, haar moeder verzocht zou hebben om het huis te verlaten waar zij met haar drie dochters woont, is de situatie tussen moeder en dochter nu nog verder geëscaleerd. Dat meldt Page Six.

1 reactie

 • Kate Van den bos

  5 maanden geleden
  Omg geld vragen om op u eigen kleinkinderen te passen. Ik doe dit uit liefde voor mijn kinderen en kleinkinderen. U eigen kind zo behandelen ma ja alles voor het geld tegenwoordig. Haar dochter en kleinkinderen hebben nog niet genoeg af gezien. Ze moest beschaamd zijn
 1. Waarom ook België triomfeert op het WK snooker: coach van zowel winnaar Selby als finalist Murphy is ‘West-Vlaming’
  WK snooker
  1

  Waarom ook België triomfeert op het WK snooker: coach van zowel winnaar Selby als finalist Murphy is ‘West-Vla­ming’

  Hij coachte zevenvoudig wereldkampioen Stephen Hendry, had Luca Brecel acht jaar lang onder zijn hoede en is nu de mental coach van zowel de kersverse wereldkampioen Mark Selby als medefinalist Shaun Murphy. In de iconische ‘Crucible’ in Sheffield werd het na een spannende finale 18-15. Chris Henry (55) is dan wel geboren in Engeland maar woont al meer dan twintig jaar in het West-Vlaamse Varsenare. Dankzij winst op de Dutch Open in 1998, toernooi dat het leven van de nummer één coach in het snooker drastisch veranderde en hem in België deed belanden.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  2

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11:00
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  12:01