rv
Volledig scherm
© rv

3x3 Lions kwalificeren zich voor de Olympische Spelen: België pakt in Debrecen laatste ticket

3x3 Belgian LionsDe Belgian Cats krijgen er gezelschap bij in Tokio. De mannelijke 3x3 Lions hebben in Debrecen het laatste olympische ticket op hun naam geschreven. In de finale werd gastland Hongarije opzij gezet na een 21-14 winst.

1 reactie

 • YSEBAERT ADINDA

  2 weken geleden
  Kapitein Nick Celis + team pikken rijke traditie van het Antwerps pleintjesbasket terug op. Succes in Tokyo is zeker mogelijk ! 1000x proficiat met het verwezenlijken van deze - door velen onmogelijke gewaande - droom, vanwege een fiere Antwerpenaar.
 1. Tien titels op rij, maar bestuurslid Johan Vande Lanotte blijft nuchter bij dominantie Oostende: “Intens genieten staat niet in mijn woordenboek”
  PREMIUM
  Basket
  4

  Tien titels op rij, maar bestuurs­lid Johan Vande Lanotte blijft nuchter bij dominantie Oostende: “Intens genieten staat niet in mijn woorden­boek”

  Daar is titel nummer tien in tien jaar tijd voor basketbalclub Oostende, voor coach Dario Gjergja maar ook voor bestuurder Johan Vande Lanotte (65). De ex-minister is best trots op het imperium dat hij met BCO opbouwde, maar nog meer op het aantal jeugdspelers dat z’n club opleidde, een prominente pijler in hun beleid.
 2. Technisch directeur Adam Commens voor halve finale Red Lions tegen Nederland: “Geweldige kans om bij te leren richting Tokio”
  Hockey

  Technisch directeur Adam Commens voor halve finale Red Lions tegen Nederland: “Geweldige kans om bij te leren richting Tokio”

  Benieuwd hoe onze Red Lions – met steeds Tokio in het achterhoofd – vanavond op het EK de kraker in de halve finale tegen Nederland aanpakken. Technisch directeur Adam Commens beseft dat het een delicate evenwichtsoefening wordt. “Die match wordt een challenge. Als we tegen ons beste niveau aanleunen, kunnen we voor de derde keer op rij de EK-finale halen.”