UFC
Volledig scherm
© UFC

15.000 MMA-fans zitten klaar voor eerste livespektakel in maanden, maar ze worden opgeschrikt door gruwelijke blessure

Meer sport‘t Moest een feest worden, maar het werd een nachtmerrie. Op het UFC 261-event in Florida konden voor de eerste keer in maanden duizenden mensen live naar kampen in de koningsklasse van het kooivechten gaan kijken. Maar die mensen werden opgeschrikt door een gruwelijke beenbreuk van de Amerikaan Chris Weidman.

8 reacties

 • Johan Van loocke

  1 jaar geleden
  Zoals iemand hieronder reeds zei, risico van de sport, herinner je het geval van de dubbele open beenbreuk van Wasilewski destijds, Luc Nillis, Juan Lozano ... in voetbal !
 • christophe laporte

  1 jaar geleden
  Ook 3 prachtige titelgevechten gezien. Usman en Namunjama waren fenomenaal.
 • Frank Coussement

  1 jaar geleden
  Part of the game. Je moet de risico's erbij nemen anders blijf je beter weg van de kooi. That's all folks.
 • Johannes Smikkelson

  1 jaar geleden
  Waar ik altijd schrik voor had toen ik nog Muay Thai deed.
 • Sam Bedfort

  1 jaar geleden
  Uiteraard weer alleen deze blessure. Over de drie titelgevechten geen woord. Van alle aanwezigen wordt ook de temperatuur gemeten trouwens.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Marten Van Riel jaar na ‘chocoladen medaille’ over zijn spreidstand: “Ik mag niet te veel van Hawaï dromen, anders doe ik in Parijs niet mee”
  Triatlon
  1

  Marten Van Riel jaar na ‘chocoladen medaille’ over zijn spreid­stand: “Ik mag niet te veel van Hawaï dromen, anders doe ik in Parijs niet mee”

  Zwemmen, fietsen, lopen en weer doorgaan. De vierde plaats op de Olympische Spelen van Tokio is verteerd met een straf wereldrecord. Vicewereldkampioen Marten Van Riel (29) aan de vooravond van een nieuw WTS-triatlonseizoen over Parijs 2024 en zijn Hawaii-droom. “Het is voor mij heel gevaarlijk om nu te veel over de langere afstanden te dromen.”
 2. “Het punt van de eeuw” en alle tenoren naar de kwartfinales: Belgische manche van World Padel Tour start spectaculair
  Play
  World Padel Tour

  “Het punt van de eeuw” en alle tenoren naar de kwartfina­les: Belgische manche van World Padel Tour start spectacu­lair

  De Circus Brussels Padel Open, het eerste toernooi ooit om de World Padel Tour in ons land, lost de verwachtingen voorlopig in. Voor de toeschouwers was het in de Brusselse Gare Maritime de voorbije twee dagen smullen van heerlijke punten - waaronder volgens sommigen zelfs “het punt van de eeuw” (zie onder). Met onder anderen icoon Fernando Belasteguin, publiekslieveling Miguel Lamperti én de beste vier duo’s ter wereld, staan alle tenoren in kwartfinale.