Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © BELGA

Welk vaccin neemt u best, als u zelf mag kiezen?

Als het van de Taskforce Vaccinatie afhangt, kan straks wie jonger is dan 41 jaar vrijwillig opteren voor een inenting van Johnson & Johnson. Vier vragen over de verschillende vaccins.

39 reacties

 • Carine Remue

  1 dag geleden
  Waarom moeten ouderen en risico patienten 12 weken wachten op 2e spuit astra zeneca. En de nu ingeente met astra zeneca maar 8 weken. Discriminatie. Deze kunnen al op reis en gaan fuiven. Hebben EU vaccinatiepas op zak, geen test meer, en geen quarantaine
 • Peter Verbeeck

  3 dagen geleden
  Ik ben tevreden over Pfizer. Moderna is oke. De anderen hebben een klein risico maar 't moet je maar overkomen
 • peter knaap

  4 dagen geleden
  Nu vragen ze de jeugd om op eigen risico JJ te nemen. minst beschermend. De jeugd moet zeker meer beschermd zijn daar zit het virus het meest. Hier werken ze weer andersom.
 • karine verdonck

  4 dagen geleden
  Vind het heel raar dat risicopatienten ,zoals ik,met Astra Zeneca worden ingeent ,het minst beschermende en ook nog is langer wachten op de 2de...in mijn vriendenkring hebben alle gezonde mensen Pfizer gekregen ,waar je na 5 weken de 2de al krijgt en tegen alle varianten beschermd bent ! Hebben we nog ni genoeg mss ?wij zouden het best beschermende moeten krijgen en sneller
 • Sofie Vanderhoogerheide

  4 dagen geleden
  Een consequente overheid, is dat te veel gevraagd? De federale minister van volksgezondheid, in overleg met de 8 andere, beslist om het J&J vaccin niet meer op te nemen in de vaccinatiestrategie voor -41 jarigen. De Vlaamse minister van Volksgezondheid zet een campagne op om zich toch te laten vaccineren (kansberekening). Ofwel is het veilig, ofwel niet. Maar ze moeten die honderdduizenden vaccins toch aan iemand kwijt. Triestig schouwspel.

Wetenschap & Planeet