Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © AP

Versnelde goedkeuringsprocedure voor combinatievaccin tegen corona en griep in VS

Een combinatievaccin tegen het coronavirus en tegen griep, dat door de Amerikaanse farmagigant Pfizer en zijn Duitse partner BioNTech werd ontwikkeld, is door de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA opgenomen in een versnelde goedkeuringsprocedure. Dat hebben Pfizer en BioNTech vrijdag lokale tijd meegedeeld.

 1. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.
 2. Arts dient vaccinatietwijfelaars van antwoord: “Die kinderziekten van vroeger zijn echt niet zo onschuldig”
  PREMIUM

  Arts dient vaccinatie­twij­fe­laars van antwoord: “Die kinderziek­ten van vroeger zijn echt niet zo onschuldig”

  Hoe veilig zijn vaccins? Heeft het nog zin om kinderen te vaccineren tegen ziektes die bijna niet meer voorkomen? Steeds meer mensen zitten met vragen over het nut en de veiligheid van vaccinaties. Klinisch bioloog prof. dr. Isabel Leroux-Roels (UZ Gent) geeft uitleg en een vader deelt zijn twijfels over het nut en de risico’s van vaccins. “Ik had en heb grote vragen bij de economische belangen die in dat vaccinatieverhaal spelen.”