De foto's van Donna Lowe, die haar echtgenoot deelde op Facebook.
Volledig scherm
De foto's van Donna Lowe, die haar echtgenoot deelde op Facebook. © Facebook

Vader deelt hartverscheurende boodschap om vrouwen te waarschuwen uitstrijkje niet uit te stellen

Medisch“Exact een jaar geleden kreeg mijn mooie vrouw, mijn beste vriendin, de moeder van mijn vier prachtige kinderen, mijn wereld, mijn zielsverwant en mijn alles een diagnose die onze levens zou verwoesten en voor altijd zou veranderen.” Dat schreef de Britse Elliott Lowe vrijdag op Facebook. En daarbij postte hij twee foto’s van zijn Donna (32): een van hoe ze vroeger was en een van haar op haar sterfbed. “Ze stelde haar uitstrijkje uit. Er gaat geen dag voorbij dat ik geen spijt heb dat ik haar er niet heen heb gesléépt.”

34 reacties

 • Anoniem

  3 jaar geleden
  En wéér moeten enkelen er de "asielzoekers" bijsleuren, hoor! Het "zondebok zoeken" en "verdeel en heers"-spelletje van NVA slaat blijkbaar aan bij de helfies!
 • Lesley Huyens

  3 jaar geleden
  Ik laat elke 2 jaar een uitstrijkje nemen en ga tussenin ook vaak nog eens extra op controle. Mijn gezondheid is te belangrijk en dan betaal ik liever volle pot als het dan toch niet terug betaald wordt
 • Tom Van Campenhout

  3 jaar geleden
  Horrorverhaal en de bijhorende foto liegt er ook niet om. Harde realiteit!!!
 • Desteny Wildero

  3 jaar geleden
  Dit heeft niets te maken met waarschuwing! Iedereen kent de gevaren als je niet op controle gaat. Ik vind dit schandalig om te publiceren. Dit is pure horror voor iedereen met deze diagnose of voor mensen die zo iemand in hun omgeving heeft. Ik spreek van ondervinding. Hoopgevend is dit in elk geval niet!!!!!
 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Er wordt zoveel geld uitgegeven aan onnodige dingen. Dus dit zal er toch niet op aankomen zeker ? Is die test dan zo duur ?
 1. Danielle was zes toen politie haar vond. Ze zat in kamer zo groot als kast en had nog nooit de zon gezien
  Buitenland

  Danielle was zes toen politie haar vond. Ze zat in kamer zo groot als kast en had nog nooit de zon gezien

  Niets had politie-inspecteur Mark Holste kunnen voorbereiden op wat hij op 13 juli 2005 aantrof in een verwaarloosd huis in Plant City, Florida. In een donkere kamer zo groot als een kast vond hij een mager 6-jarig meisje. Danielle – Dani – Crockett droeg een gezwollen pamper en de uitwerpselen drupten langs haar beentjes omlaag. Ze kon niet stappen of praten, had nog nooit vast voedsel gegeten en de warmte van de zon op haar lichaam gevoeld.
 2. Antwerpen tweede en Brussel achtste Europese stad met dodelijkste stikstofdioxide
  13

  Antwerpen tweede en Brussel achtste Europese stad met dodelijk­ste stikstofdi­oxi­de

  In een rangschikking van duizend Europese steden naar de mortaliteitsgraad door stikstofdioxide (NO2) staat Antwerpen op de tweede en Brussel op de achtste plaats. Dat blijkt uit een studie door het Barcelona Institute for Global Health (ISGlobal) in samenwerking met onderzoekers van het Swiss Tropical and Public Health Institute (Swiss TPH) en de Universiteit van Utrecht, die gepubliceerd werd in The Lancet Planetary Health.
 1. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht

 2. Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen
  Play

  Yvette gaat viraal nadat ze haar kast vergeet op te ruimen

Wetenschap & Planeet