Volledig scherm
© Thinkstock

Slapen naast je telefoon kan kanker en onvruchtbaarheid veroorzaken

GezondheidBewijzen dat het gebruik van de mobiele telefoon tot kanker, mentale ziektes en afgenomen vruchtbaarheid kan leiden, klinken steeds luider. Daarom adviseert het Californische gezondheidsministerie de mobiele telefoon 's nachts op een veilige afstand te houden om zo je blootstelling aan straling en de gezondheidsrisico's die daaraan verbonden zijn te beperken.

12 reacties

 • aaron lammens

  3 jaar geleden
  De tijd van analoge wekker is voorbij en iedereen gebruikt zijn gsm toestel nu en de gazetten moeten ook vol geraken he of ze verkopen niet meer
 • Fons Billen

  3 jaar geleden
  en dat er echt mensen dik betaald worden om zich met zulke onzin bezig te houden
 • Patrick Jonkers

  3 jaar geleden
  @ERIK CORNELIS: "Zeveraars: iedereen slaapt naast zijn iPhone (wekker weet je wel) en iedereen heeft hem in zijn broek/vestzak en dat kan heus niet meer terug gedraaid ,en straling is er overal , van bijna alles zelfs warmte is straling." Ik heb er geen, absoluut niet nodig. De grootste a-sociale blunder van de jongste 10 jaar.
 • Geert Landsman

  3 jaar geleden
  Wifi is maar 100mW een GSM is 4W op z'n maximum, is wel een enorm pak verschil. Als de masten voldoende aantal en stralen kom je niet aan het maximum, maar nu net dat willen onwetenden aanpakken.
 • Alfons Thijs

  3 jaar geleden
  Bangmakerij? Sluit u dan op in een kelder met uw hoofd in zilverpapier gewikkeld. Leef gewoon en lees dit niet als dit u bang maakt!
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo

Wetenschap & Planeet