Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Shutterstock

Roemeense vat vuur op operatietafel en overlijdt

Een 66-jarige vrouw uit Roemenië is zondag overleden nadat haar lichaam vorige week vuur had gevat tijdens een operatie. In de operatiekamer was brand ontstaan, toen een elektrische scalpel in aanraking kwam met een brandbaar ontsmettingsmiddel. De vrouw, die in een ziekenhuis in Boekarest geopereerd werd aan een tumor aan de alvleesklier, overleed uiteindelijk aan haar brandwonden.

  1. Meest toonaangevende medische tijdschrift ter wereld haalt uit naar coronabeleid Trump: “Politieke leiders zijn gevaarlijk incompetent”

    Meest toonaange­ven­de medische tijd­schrift ter wereld haalt uit naar coronabe­leid Trump: “Politieke leiders zijn gevaarlijk incompe­tent”

    Alle redacteuren van The New England Journal of Medicine, ‘s werelds meest toonaangevende medische tijdschrift, hebben in een uitzonderlijk vernietigend opiniestuk uitgehaald naar de regering-Trump en zijn aanpak van de coronacrisis. “Onze politieke leiders hebben aangetoond dat ze gevaarlijk incompetent zijn”, schrijven ze onder andere.

Wetenschap & Planeet