Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Aantal ziekenhuisopnames gedaald, nog 210 coronapatiënten op intensieve zorgen

Het aantal nieuwe ziekenhuisopnames van coronapatiënten is in ons land gedaald met 13 procent. Er liggen verspreid over de Belgische ziekenhuizen nog 210 coronapatiënten die intensieve zorgen nodig hebben. Het aantal nieuwe besmettingen is licht gestegen in vergelijking met een week eerder, maar er is ook meer getest. Dat blijkt uit het dashboard van Sciensano.

2 reacties

 • Juliette Francois

  1 jaar geleden
  Om over die "overheidsexperten" nog te zwijgen Bob Boomer... Hun modellen zullen nog veel golven "voorspellen" . Ze kicken er op... Het is degoutant dat dit blijft duren.
 • Hubert Vanmechelen

  1 jaar geleden
  Vandaag dalen de cijfers en morgen stijgen ze weer. Een déjà vu. We beginnen het stilaan gewoon te worden. En ja, gisteren waren het de risicogroepen die een 3de spuit moesten krijgen. Vandaag zijn plots alle 65+ een risicogroep. Morgen de 60+. Overmorgen de 55+. Dan de 50 + enz. En ja zo geraakt iedere burger ook aan zijn 3de prik. Politieke kl**tzakken !
 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.