Net zoals bij Justin Bieber, raakte ook Sophie’s gezicht deels verlamd.
Volledig scherm
PREMIUM
Net zoals bij Justin Bieber, raakte ook Sophie’s gezicht deels verlamd. © Instagram/RV

Net zoals bij Justin Bieber, raakte ook Sophies gezicht deels verlamd: “Ik moest mijn rechteroog dichtplakken met tape om te kunnen slapen”

Het gezicht van Justin Bieber (28) is deels verlamd. Dat heeft de popzanger zelf bekendgemaakt op Instagram. De oorzaak? Het syndroom van Ramsay-Hunt, een zeldzame aandoening die wordt veroorzaakt door hetzelfde virus dat ook zorgt voor waterpokken en herpes. Minder dan 500 mensen in ons land kampen ermee. Maar hoe loop je Ramsay-Hunt op? En valt het te genezen? Professor Neuroloog Patrick Santens (UZ Gent) legt uit. Een Vlaming die hetzelfde meemaakte getuigt.

0 reacties

  1. Nederlandse beleggers eisen 16 miljard euro van Philips na terugroepacties apneu-apparaten

    Nederland­se beleggers eisen 16 miljard euro van Philips na terugroep­ac­ties ap­neu-apparaten

    Nederlandse beleggers eisen miljarden schadevergoeding van Philips. Patiënten en beleggers zijn “stelselmatig verkeerd voorgelicht” over de problemen met apneu- en beademingsapparaten, stellen zij in ‘Het Financieele Dagblad’. Daardoor zouden beleggers een veel te hoge prijs hebben betaald voor de aandelen. De beleggersvereniging VEB becijfert de totale schade voor aandeelhouders op 16 miljard euro.