Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Getty Images

Mysterieuze hersenziekte stelt Canadese artsen voor raadsel

Canadese artsen maken zich zorgen over een nog onbekende hersenziekte die geheugenverlies, hallucinaties en spasmen veroorzaakt. Er zijn vooralsnog 43 patiënten gekend, die allemaal in dezelfde regio wonen.

0 reacties

 1. Mogen mondmaskers ook af op trein en bus? Van Ranst: “Je neemt altijd een risico, maar dat was vroeger ook zo”
  Play

  Mogen mondmas­kers ook af op trein en bus? Van Ranst: “Je neemt altijd een risico, maar dat was vroeger ook zo”

  Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines schaft vanaf vandaag de mondmaskerplicht af in het vliegtuig. Op het openbaar vervoer is het dragen van een mondmasker wel nog verplicht, al gaan steeds meer stemmen op om de mondmaskerplicht ook daar af te schaffen. “Op treinen vallen de CO2-waarden goed mee”, zegt ook viroloog Marc Van Ranst (KU Leuven). “Op oudere bussen is dat anders, daar houd ik mijn hart wel vast.” Bekijk hieronder het gesprek met professor Van Ranst bij HLN LIVE.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.

Wetenschap & Planeet