Roel Vanderstukken
Volledig scherm
PREMIUM
Roel Vanderstukken © Instagram

“Mannelijkheid hangt niet meer af van het nageslacht”: alsmaar meer mannen laten net als Roel Vanderstukken vasectomie uitvoeren

Uit liefde voor zijn vrouw en na een vervulde kinderwens liet acteur Roel Vanderstukken (42) zich steriliseren. Wel vaker grijpen mannen naar het knipje, vooral om hun vrouw de lasten van traditionele anticonceptiva te besparen: op vijf jaar tijd is het aantal vasectomieën in ons land met meer dan 30% gestegen.

22 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  2 jaar geleden
  Het zijn de vroùwen die aansturen op meer kinderen, niét de mannen. En als een vrouw écht geen kinderen weer wil, dan zijn er talloze voorbehoedsmiddelen te bedenken, zonder verminking. Onthouding is de beste aphrodisiac: minder maar betere seks (slaap apart). Nadenken op voorhand en voorzorgen nemen.
 • Niels Verboven

  2 jaar geleden
  Ik heb 2 maand geleden ook een vasectomie laten uitvoeren. Dat was gewoon onder plaatselijke verdoving. In totaal maar 2 uur binnen geweest. Inclusief de wachttijd vooraleer ik binnen kon gaan.
 • Tom Van de Walle

  2 jaar geleden
  Blijkbaar hebben ze bij sommige van die echte mannen hieronder ook de mogelijkheid om te schrijven zonder fouten weggeknipt. Ik heb dit 3 jaar geleden laten doen en na een uur of 2 was ik opnieuw aan het werk... dus over de huidige generatie watjes...
 • Jos Vaneerdewegh

  2 jaar geleden
  Ik heb dat al meer dan 35j geleden laten doen; Voel er mij niks minder man door; Ingreep stelt ook niks voor.
 • Rik Pollet

  2 jaar geleden
  Duurt maar een half uurtje onder lokale verdoving. we hebben zitten babbelen over Parijs terwijl ze de zaadleiders aan het doorsnijden waren. 5 dagen blauwe ballen, maar voor de rest geen enkel probleem. Vanwaar die volledige verdoving van Roel?
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!

Wetenschap & Planeet