Kirsten Hawksey (23).
Volledig scherm
Kirsten Hawksey (23). © Facebook

Kirsten (23) sterft amper maand nadat ze kankerdiagnose krijgt, maar niet voor ze nog aangrijpend laatste bericht op Facebook post

MedischZe leefde gezond: rookte niet, dronk amper en werkte zich uit de naad voor haar dochtertje van 15 maanden. En daarom maakte de Britse Kirsten Hawksey (23) zich ook niet meteen zorgen toen ze last kreeg van blauwe plekken op haar benen. Tot ze er uiteindelijk toch voor naar de dokter ging.

22 reacties

 • conny smolders

  3 jaar geleden
  Veel sterkte aan de ouders en de kids
 • marc Bakker

  3 jaar geleden
  Wat een zonde zo een mooi meisje. Sterkte aan de familie.
 • Max Maximus

  3 jaar geleden
  RIP...het leven is oneerlijk.Het is aan ieder afzonderlijk om te ondervinden hoe oneerlijk het werkelijk is.
 • Joeri De clercq

  3 jaar geleden
  Heb zelf ook een dochtertje die haast sprekend op het hare lijkt. Ook bijna 15maand. Heb er meteen een traaantje bij gelaten. Dit is verschrikkelijk,, en idd, het leven is echt geen bal waard. Hoeveel jonge mensen in 2017 het leven hebben gelate in mijn directe omgeving. 70% van kankers. 29% zelfdoding. En amper 1% verkeersdode.
 • victor elst

  3 jaar geleden
  Geachte Familie, het is verschrikkelijk wat Uw dochter is overkomen, In de fleur van haar leven is ze stilletjes heen gegaan ! Ik bied mijn innige deelname en sterkte aan de ganse familie
 1. "We hebben hoop: hersentumor is 1 cm gekrompen"
  LIER

  "We hebben hoop: hersentu­mor is 1 cm gekrompen"

  Adea Konxheli (5) vecht voor haar leven in een ziekenhuis in Mexico. Op 22 september kregen haar ouders van artsen in ons land te horen dat een hersenstamtumor (ponsglioom) was vastgesteld bij Adea. "Zeldzaam en heel moeilijk te genezen." De artsen gaven het meisje amper overlevingskansen. Adea wordt nu al twee maanden in Mexico behandeld met experimentele therapieën. De tumor, zo groot als een citroen, is met ongeveer 1 cm gekrompen. "Wij hebben hoop dat ons kindje het zal halen", zegt papa Samir Konxheli.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

Wetenschap & Planeet