Paul Stoffels, chief scientific officer van Johnson & Johnson.
Volledig scherm
Paul Stoffels, chief scientific officer van Johnson & Johnson.

Johnson & Johnson komt begin volgende week met details van derde fase na veelbelovende tussentijdse resultaten voor vaccin dat maar 1 inspuiting nodig heeft

De definitieve resultaten van het coronavaccin van Johnson & Johnson, het moederbedrijf van Janssen Pharmaceutica uit Beerse, worden begin volgende week vrijgegeven. Dat heeft CEO Alex Gorsky gezegd. Twee weken geleden werden de bevindingen van fase 1/2 van de klinische studie al gepubliceerd. Die bleken veelbelovend. Janssen zal waarschijnlijk als eerste speler een vaccin op de markt brengen dat maar één inenting behoeft.

19 reacties

 • hubert evers

  1 maand geleden
  Aan de politiekers in belgie bestel op tijd voordat alles weer naar andere landen gaat . En zorg dat de belgen allemaal op tijd worden gevaccineerd zodat er geen paniek word rond gestrooid over de derde golf
 • Eddy Douwen

  1 maand geleden
  Hallo politiekers,zorg er nu is voor als dit goedgekeurd is dat ge er met of zonder Europa genoeg van besteld ,liever teveel dan te weinig ,achteraf die teveel zijn kan je altijd kwijt aan andere landen in de wereld ,toon nu is dat ge bekwaam zijt en niet altijd achter de feiten aanloopt
 • Johan Maes

  1 maand geleden
  Beste mensen, ik weet Janssens is verleden tijd, toch gaat in het bedrijf in Beerse nog steeds de geest van Janssens rond, met als eerste punt, de kwaliteit van het product, dat dit niet het goedkoopste is, bij de minste twijfel werd er gecorrigeerd, dat kan je van de meeste andere niet zeggen en de lange termijn zal dit uitwijzen. Johnson & Johnson hebben zich in de USA niet onder druk laten zetten en zullen zo met een mooi product op de markt komen dat zowel praktisch als medisch oké is.
 • Veerle De Cock

  1 maand geleden
  Graag zo snel mogelijk .wij wachten erop !!
 • ALBERTA ROELANDS

  1 maand geleden
  Eindelijk goed nieuws, ik hoop dat België hiervan vele miljoenen besteld, ook al is het nu Amerikaans, de roots liggen toch in België! Veel gemakkelijker om te laten inenten, kan gewoon bij uw huisarts.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Gezondheidsexpert van Johns Hopkins: “VS bereikt groepsimmuniteit in april”

  Gezond­heids­ex­pert van Johns Hopkins: “VS bereikt groepsimmu­ni­teit in april”

  Natuurlijke immuniteit door een eerder opgelopen besmetting met het coronavirus komt veel meer voor dan uit de tests blijkt. Dat schrijft Marty Makary, chirurg en gezondheidsspecialist van de gerenommeerde Johns Hopkins University, in een opiniestuk in de Wall Street Journal. Neem daarbij nog eens de al gevaccineerde Amerikanen en Makary verwacht dat de VS tegen april groepsimmuniteit kan bereiken. “Best mogelijk”, reageert epidemiologe Suzanne Judd.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"

Wetenschap & Planeet