Neus-keel-oorarts Thibaut Van Zele (UZ Gent) legt uit wat cocaïne doet met je neus.
Volledig scherm
PREMIUM
Neus-keel-oorarts Thibaut Van Zele (UZ Gent) legt uit wat cocaïne doet met je neus. © Getty/UZ Gent

Hoelang duurt het voor cocaïne zware schade aanricht aan je neus? Neus-keel-oorarts legt uit

Ziekenhuizen krijgen steeds meer patiënten binnen met zware neusproblemen door cocaïne. Dat gaat van gaten in het neustussenschot tot een volledige verzakking van de neus. Hoelang duurt het voor cocaïnegebruik gevolgen heeft voor je neusbeentje? En is er achteraf nog iets aan te doen? Neus-keel-oorarts Thibaut Van Zele legt uit wat cocaïne precies kan aanrichten.

7 reacties

 • willy staes

  2 maanden geleden
  Wanneer gaat men de coke gebruikers eens laten opdraaien voor de vele kosten die de belastingbetaler moet ophoesten door hen , voor bestrijding , medische kostenen dergelijke .Het gaat om miljoenen .
 • Peter John Vermeersch

  2 maanden geleden
  Aan Gedrag zijn er Gevolgen. In een maatschappij waarin m.i niet meer wordt geleerd verantwoordelijkheid te dragen voor het eigen gedrag... komt alles in 1 grote pot sociale zekerheid terecht waaruit er grenzeloos kan verkwist worden... jammer
 • Toon Schouteden

  2 maanden geleden
  Hoelang duurt het voor cocaïne zware schade aanricht aan je neus? Véél te lang ;-)
 • Jo Van Echelpoel

  2 maanden geleden
  Mensen doen wat ze willen en is cultuurgebonden. Alcohol richt nog meer schade aan. De mensen hebben in dit ziekmakende systeem een vrij te kiezen uitlaatklep nodig. Regeringin dien zich bezig te houden met de verandering tot een levensetende rechtvaardig systeem zonder heb-en machtswellust.
 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  Bezint eer ge begint.