Getty Images/EyeEm
Volledig scherm
© Getty Images/EyeEm

Eerste coronavaccin op basis van DNA haalt effectiviteit van 67 procent

Het Indiase Cadila Healthcare heeft een coronavaccin ontwikkeld op basis van DNA. De entstof haalt een effectiviteit van 67 procent tegen besmetting met het coronavirus. Op basis van die resultaten wil het bedrijf een markttoelating aanvragen in het Aziatische land.

4 reacties

 • Hugo hofmans

  3 maanden geleden
  Ik ben gewoon fan van corona en vaccins. Beetje positief zijn in de algehele context. En ik vind dat China voor een soort tribunaal moet komen. Zij en zij alleen zijn de schuldigen van deze ellende.
 • lars vandenberge

  3 maanden geleden
  Met cijfers kan heel wat gegoocheld worden. Welke gegevens gaat men in cijfers gieten en welke niet, wat wordt onderzocht en wat niet. Het ene bedrijf is daar wat beter in dan het andere
 • Ludwig Van der Auwera

  3 maanden geleden
  Ik vertrouw Sputnik
 • karin verwimp

  3 maanden geleden
  67 percent? Bijlange na niet genoeg. Dat ze er eerst nog maar een paar maanden aan sleutelen om dat te verbeteren.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.

Wetenschap & Planeet