Kristina Koedderich met haar twee kinderen.
Volledig scherm
Kristina Koedderich met haar twee kinderen. © Facebook

Blank koppel bevalt van dochtertje “met Aziatische trekken” na fout IVF-kliniek

Het dochtertje van Kristina Koedderich en Drew Wasilewski uit New Jersey kwam in 2013 via een IVF-behandeling op de wereld. Na verloop van tijd merkten de ouders op dat het meisje “Aziatische trekken” had. Uit een DNA-test bleek dat Wasilewski niet de biologische vader was. Het koppel spande een proces aan tegen de vruchtbaarheidskliniek.

5 reacties

 • Gunter Verleyen

  3 jaar geleden
  Kinderen hebben is een recht ? Staat dat in een wet? Kinderen krijgen is een natuurlijk proces, het is omdat we zover van de natuur staan en dat we alles willen wanneer we het willen dat men overgaat tot kunstmatige processen met de nodige risico's...
 • willems michel

  3 jaar geleden
  Stillekens gaan poepen met nen Aziaat en dan krijg je hetzelfde resultaat.
 • DANIELLE WEYDERS

  3 jaar geleden
  Liliane Maes, Omdat mensen waarbij het niet 'natuurlijk' gaat evenveel recht hebben op kindjes van hunzelf dan anderen.
 • Liliane Maes

  3 jaar geleden
  Wat erg. Als het niet natuurlijk gaat, waarom dan geen adoptie overwegen. Er zijn zovele kindjes die geen mama en papa hebben..
 • Dimitri Maes

  3 jaar geleden
  450000€ ? Dus de schadeclaim zal wel op lopen rond de 450000000€ plus de scheidings kosten nog eens 45000000 plus 6 jaar interest daar op
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.