In het Verenigd Koninkrijk wordt het coronavaccin van de universiteit van Oxford en farmaceut AstraZeneca al gebruikt.
Volledig scherm
In het Verenigd Koninkrijk wordt het coronavaccin van de universiteit van Oxford en farmaceut AstraZeneca al gebruikt. © AFP

AstraZeneca ontkent dat vaccin maar bij 8 procent van 65-plussers effectief is: “Compleet onjuist”

Er zijn geen data die erop wijzen dat de werkzaamheid van het AstraZeneca-vaccin maar bij 8 procent van de 65-plussers effectief is. Dat zegt het Duitse ministerie van Volksgezondheid na berichten in de Duitse pers dat het vaccin mogelijk niet in de buurt komt van de ruim 90 procent effectiviteit van de vaccins van Pfizer/BioNTech en Moderna. Ook AstraZeneca weerlegt de berichtgeving. 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.

Wetenschap & Planeet