MECHELEN - Op het bedrijventerrein van farmaceutisch bedrijf Biocartis brak vrijdagavond een zware brand.
Volledig scherm
MECHELEN - Op het bedrijventerrein van farmaceutisch bedrijf Biocartis brak vrijdagavond een zware brand. © Tim Van der Zeypen

Zware brand in verpakkingsruimte van farmaceutisch bedrijf

MechelenOp de terreinen van farmaceutisch bedrijf Biocartis langs de Generaal de Wittelaan in Mechelen-Noord heeft het vrijdagavond gebrand. Het vuur situeerde zich in een opslagloods met onder meer plastic dozen. Bij de brand raakte niemand gewond.

  1. Stad vindt geen uitbater voor cafetaria aan zwembad, dus dienen buren zelf dossier in: “Tot onze verbazing kregen we een ‘ja’”
    PREMIUM
    Mechelen

    Stad vindt geen uitbater voor cafetaria aan zwembad, dus dienen buren zelf dossier in: “Tot onze verbazing kregen we een ‘ja’”

    De cafetaria van stedelijk zwembad Geerdegemvaart is weer open. Vijf buurtbewoners blazen met een coöperatieve vennootschap nieuw leven in de populaire pleisterplek. “De stad vond maar geen concessienemer, dus dachten we: ‘We doen het gewoon zelf’”, klinkt het bij de initiatiefnemers. Hun Bardok is een van zeventien nieuwe horecazaken die de komende maanden de deuren openen in Mechelen.