LEEST Marc en Ines Keulemans van VICTORy FOR KIDS en Wim en Hanne Dons van Xpertvinum verkopen wijn ten voordele van kansarme kinderen
Volledig scherm
LEEST Marc en Ines Keulemans van VICTORy FOR KIDS en Wim en Hanne Dons van Xpertvinum verkopen wijn ten voordele van kansarme kinderen © David Legreve

Xpertvinum en VICTORy FOR KIDS verkopen wijn: “Elke euro gaat naar kansarm kind”

LeestWijnhandel Xpertvinium in Leest-dorp verkoopt de hele maand december geschenkpakketten ten voordele van de dorpsgenoten van VICTORy FOR KIDS, een vzw die zich inzet voor kansarme kinderen.

 1. Racing Mechelen-voorzitter François De Keersmaecker vindt opschorting competitie logisch: “Voorrang voor amateurvoetbal zou verkeerd signaal zijn”
  Voetbal Derde nationale B

  Racing Mechelen-voorzitter François De Keersmaec­ker vindt opschor­ting competitie logisch: “Voorrang voor amateur­voet­bal zou verkeerd signaal zijn”

  Afgelopen weekend nam de Racing Mechelen-familie afscheid van erevoorzitter Andre Verelst die overleed aan de gevolgen van een coronabesmetting. Andermaal een teken dat het virus best serieus genomen wordt en dus staat men ook in het Oscar Vankesbeeckstadion helemaal achter de beslissing van de crisiscel van de KBVB, ondersteund door Voetbal Vlaanderen, om het amateurvoetbal definitief stop te zetten dit seizoen.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken