De brandweer assisteerde vanochtend de politie bij een uitzetting van de bewoner van een woonboot.
Volledig scherm
De brandweer assisteerde vanochtend de politie bij een uitzetting van de bewoner van een woonboot. © Tim Van der Zeypen

Woonbooteigenaar ziet zijn ‘huis' weggesleept worden na aanhoudende overlast

MechelenIn het Keerdok van Mechelen heeft de politie van Mechelen-Willebroek vandaag een man uit zijn woonboot gezet. De man veroorzaakte er naar verluidt heel wat overlast. Tijdens de uitzetting kreeg de politie ondersteuning van het duikteam van de Mechelse brandweer.

  1. Lieve overleefde nipt bomaanslag in Antwerpse diamantwijk, na 40 jaar praat ze voor het eerst: “Koningin Fabiola zei aan mijn ziekenhuisbed dat ik een goede engelbewaarder heb”
    PREMIUM
    Antwerpen/Booischot

    Lieve overleefde nipt bomaanslag in Antwerpse diamant­wijk, na 40 jaar praat ze voor het eerst: “Koningin Fabiola zei aan mijn ziekenhuis­bed dat ik een goede engelbe­waar­der heb”

    “Mensen vielen flauw toen ze zagen hoe ik er aan toe was.” De 61-jarige Lieve Jacobs uit Booischot bij Heist-op-den-Berg overleefde 40 jaar geleden de bomaanslag in de Antwerpse diamantwijk, waarbij drie mensen stierven en 106 gewonden vielen. Als een van de eerste slachtoffers kwam ze zwaargewond toe in het ziekenhuis. Voor het eerst doet ze haar verhaal, en ze lanceert ook een oproep. “Ik wil graag weten wie die jonge rijkswachter was die mij naar het ziekenhuis bracht.”