Bollen
Volledig scherm
© Bollen

Woning en appartement krijgen ongewenst bezoek

0 reacties

 1. Duo staat terecht voor inbraakpoging die resulteerde in Hollywoodiaanse achtervolging doorheen woning: “Feiten niet gepleegd uit hebzucht, maar uit noodzaak”
  PREMIUM
  Mechelen

  Duo staat terecht voor inbraakpo­ging die resulteer­de in Hollywoodi­aan­se achtervol­ging doorheen woning: “Feiten niet gepleegd uit hebzucht, maar uit noodzaak”

  Twee Albanezen van 26 en 31 jaar oud stonden vanmorgen voor de rechter in Mechelen. Ze moesten zich verantwoorden voor een inbraakpoging op 4 februari jongstleden die resulteerde in een Hollywoodiaanse achtervolging doorheen een achtergelegen woning. De bewoonster was thuis en zag hen door haar woning vluchten. Het parket vroeg celstraffen tot 18 maanden effectief.
 2. Evy gaat van quasi verlamd tot 10km stappen: “Ben er blijven in geloven”
  PREMIUM
  Mechelen/Hofstade

  Evy gaat van quasi verlamd tot 10km stappen: “Ben er blijven in geloven”

  “Ik ben vooral dankbaar voor wat ik heb teruggekregen, eerder dan te klagen over wat weg is.” Het positivisme van Evy Selleslagh (31) uit Hofstade dwingt respect af. Ze heeft na een kankerdiagnose niet bepaald de gemakkelijkste periode achter de rug, maar na twee jaar revalidatie bij AZ Sint-Maarten staat ze er weer. Ook letterlijk en dat mag haast een wonder heten, want geen arts die durfde beloven dat ze na haar operatie ooit nog zou kunnen stappen. Intussen wandelt ze 10km en speelt ze badminton.