Bij Tapijten Classis explodeerde een watertank. Daarbij vernielde het water een betonnen muur en de vloedgolf vernietigde een tuin en tuinhuis naast het bedrijf.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Tapijten Classis explodeerde een watertank. Daarbij vernielde het water een betonnen muur en de vloedgolf vernietigde een tuin en tuinhuis naast het bedrijf. © David Legreve

Watersilo achter tapijtproducent barst open en blaast stuk van zijgevel weg: “Waar normaal een muur staat, was nu een groot gat”

MechelenEen scheur in een watersilo achteraan een tapijtspecialist op het bedrijventerrein Ragheno in Mechelen heeft op kerstdag voor heel wat schade gezorgd. Een stuk van de zijgevel van het bedrijf begaf het, enkele tapijten raakten beschadigd en ook wat tuininfrastructuur in aangrenzende tuinen liepen schade op. Experts moeten nu onderzoeken waarom de watersilo het begaf.

 1. Verkeershinder in Nekkerspoelstraat: filevorming duurt mogelijks tot en met dinsdag
  Mechelen

  Verkeers­hin­der in Nekker­spoel­straat: filevor­ming duurt mogelijks tot en met dinsdag

  De Nekkerspoelstraat in Mechelen kende vandaag quasi de ganse dag verkeershinder. In beide rijrichtingen van de straat vormden zich lange files. De oorzaak ligt deels bij het gedeeltelijk afsluiten van de gewestweg N15. Tot en met dinsdag 19 januari wordt op het stuk N15 tussen het Hoogstratenplein en de Plattebeekstraat de verbinding met de nieuwe tangent gerealiseerd. De omleiding voor het gemotoriseerd verkeer loopt via de Nekkerspoelstraat. Momenteel vinden er ook werkzaamheden plaats aan de Stationsberg in Muizen, waardoor een groot deel van het verkeer uit Bonheiden via de Nekkerspoelstraat zijn weg naar de stad probeert te vinden.
 1. Vertederend: panda's dollen in de sneeuw
  Play

  Vertede­rend: panda's dollen in de sneeuw

 2. Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter
  Play

  Leslie (27) overlijdt aan corona twee weken na bevalling, vader blijft met verdriet en baby achter