HOMBEEK - Ives Devos verhandelt wapens via Wild West Treasures.
Volledig scherm
PREMIUM
HOMBEEK - Ives Devos verhandelt wapens via Wild West Treasures. © David Legreve

“Waar is die enveloppe met 7.400 euro?”: wapenhandelaar dient klacht in nadat zending via bpost spoorloos verdwijnt

HombeekWaar is mijn verzekerde zending? Wapenhandelaar Ives Devos (58) uit Hombeek vraagt het zich af nadat een enveloppe van een klant met daarin een aanzienlijke som geld spoorloos verdween. De eigenaar van Wild West Treasures diende klacht in bij de politie. “Het gaat hier wel om 7.400 euro!”

 1. Sven Vandenbroeck tekent bij Marokkaanse eersteklasser FAR Rabat na opvallend vertrek in Tanzania: “Dit is de perfecte tussenstap”
  Buitenlands voetbal

  Sven Vanden­broeck tekent bij Marokkaan­se eersteklas­ser FAR Rabat na opvallend vertrek in Tanzania: “Dit is de perfecte tussenstap”

  Twee dagen nadat hij zijn contract bij het Tanzaniaanse Simba SC in onderling overleg stopzette, vond Sven Vandenbroeck al een nieuwe werkgever. De 41-jarige Steenokkerzeelnaar zette afgelopen weekend zijn handtekening onder een tweejarig contract bij de Marokkaanse eersteklasser FAR Rabat. “De perfecte tussenstap”, klinkt het.
 2. Theatermaker roept hulp in van Mechelaars: “Help mij aan krant van elk van de 132 nationaliteiten”
  PREMIUM
  Mechelen

  Theaterma­ker roept hulp in van Mechelaars: “Help mij aan krant van elk van de 132 nationali­tei­ten”

  Voor de meeste onder ons zal 21 februari 2021 hoogstwaarschijnlijk een doodgewone dag zijn, maar niet voor theatermaker Nico Boon (42). Hij gaf zichzelf de onmogelijke opdracht om het nieuws van over heel de wereld van die zondag te bundelen in een voorstelling. Hij heeft daarvoor de hulp van de Mechelaars nodig. “In de stad leven 132 nationaliteiten. Ik wil de krant van 22 februari uit elk land van herkomst.”
 1. Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plussers
  Play
  Covid-19

  Noorwegen bezorgd over risico van vaccinatie zwakke 80-plus­sers

 2. 15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug
  Play

  15 meter de dieperik in: bus hangt te bengelen van brug