Vuurwerk sfeerfoto
Volledig scherm
PREMIUM
Vuurwerk sfeerfoto © Claudia Van den Houte

Waar in Mechelen en omstreken mag je nog vuurwerk afsteken? Wij maken voor jullie een makkelijk overzicht

Regio MechelenOudejaarsnacht is weer in zicht en daar hoort traditiegetrouw een heus vuurwerkspektakel bij. Maar niet in alle regio’s in Mechelen en omstreken is het nog toegestaan om vuurwerk af te steken. Dat komt door de schadelijke gevolgen voor de luchtkwaliteit, voor het dierenwelzijn en voor de algemene brandveiligheid. In welke gemeenten mag je nog wel vuurwerk afsteken en in welke niet? Hier vind je een overzicht.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  4

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Uit eten met de kids: 5 restaurants in de regio Mechelen waar je welkom bent met het hele gezin
  PREMIUM

  Uit eten met de kids: 5 restau­rants in de regio Mechelen waar je welkom bent met het hele gezin

  Op restaurant gaan met kinderen kan een uitdaging zijn. Uren stilzitten is niet vanzelfsprekend voor een kind en vaak zijn ze kieskeurige eters. In deze vijf kindvriendelijke restaurants in Mechelen en omstreken kunnen ze naar hartenlust spelen of staat er van alles op het menu waar ze van gaan watertanden. Van aangepaste kindermenu’s tot springkastelen: hier geniet je samen met de kids van een heerlijk etentje.
  Mechelen