De Mechelse VZW Prinses Harte roept op om de bolognaisesaus niet op te eten en terug te brengen
Volledig scherm
De Mechelse VZW Prinses Harte roept op om de bolognaisesaus niet op te eten en terug te brengen © Facebook Prinses Harte

Vzw Prinses Harte roept bolognaisesaus terug

Met pijn in het hart roept Johan Muyldermans van vzw Prinses Harte zijn verkochte bolognaisesaus terug. Mogelijks werd er bij het maken ervan gebuikt gemaakt van besmet vlees. Supermarktketen Colruyt verontschuldigt zich intussen.

0 reacties

 1. Leerlingen Lyceum winnen voetbaltafel
  Mechelen

  Leerlingen Lyceum winnen voetbalta­fel

  De Mechelse basisschool Lyceum daagde haar leerlingen uit om ook tijdens de donkere maanden te voet of met de fiets naar school te komen in het kader van de actie ‘Helm Op Fluo Top’ en dat deden deze zesdejaars met glans. Door zich fluo en/of met helm te verplaatsen, verzamelden ze stickers voor beloningen. “Ze stuurden een groepsfoto met een volle poster als bewijs naar de Vlaamse Stichting Verkeerskunde. Prompt ontvingen we een mooie voetbaltafel. Superblij zijn wij!”, lacht directeur Wendy Heremans.
 2. Van Teuns over Vansevenant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?
  Wielrennen

  Van Teuns over Vanseve­nant tot Vanhoucke: welke Belgen kunnen schitteren in Luik-Bastenaken-Luik?

  De laatste Belgische zege in Luik-Bastenaken-Luik dateert al van 2011. Philippe Gilbert klopte toen de gebroeders Schleck in een sprint met drie. Krijgen we tien jaar later opnieuw een landgenoot te zien op het hoogste schavotje in La Doyenne? Het wordt moeilijk, maar enkele Belgen hebben zeker en vast de capaciteiten om hoog te mogen mikken. En jouw Gouden Klassiekers-ploeg op de slotdag van het Ardense luik veel punten te bezorgen. Een oplijsting.
 1. Straffe dronebeelden tonen enorme brand in natuurgebied in Brecht
  Play

  Straffe dronebeel­den tonen enorme brand in natuurge­bied in Brecht

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen