Het logo van ACV
Volledig scherm
Het logo van ACV © ACV

Vrouw riskeert internering voor honderden mails naar vakbond, koning, ministers en staatssecretarissen

Een vrouw uit Mechelen stond woensdag terecht voor belaging en stalking. Niet enkel stuurde ze honderden mails naar vakbond ACV maar ook de koning, ministers, staatssecretarissen en zelfs parketmagistraten kregen ongewenst berichten van haar. De aanleiding: ze voelde zich gediscrimineerd nadat de vakbond haar niet kon helpen met de nodige erkenning. Het parket vroeg de internering.

 1. Protocol voor eerstenationalers verworpen: Waalse clubs vragen opschorting, Rupel Boom wil competitie afwerken onder gekende voorwaarden
  VOETBAL

  Protocol voor eerstenati­o­na­lers verworpen: Waalse clubs vragen opschor­ting, Rupel Boom wil competitie afwerken onder gekende voorwaar­den

  Muurvast zit de discussie rond de herstart van de competitie in eerste nationale. Het protocol dat vertegenwoordigers van SK Heist, THES Sport en Tienen indienden in naam van de werkgroep van de eerstenationalers werd verworpen door de KBVB. De clubs kunnen bijgevolg ten vroegste medio februari de draad weer oppikken in competitieverband. Als het al zover komt, want de Waalse clubs neigen steeds meer naar de meest drastische optie van allemaal: de competitie volledig stopzetten. Bij Rupel Boom geeft men de hoop om het seizoen af te werken nog niet op. Onder voorbehoud van de gekende voorwaarden: met horeca en supporters, of de bal rolt niet.
 2. Onbekenden schieten confettibom naar politiekantoor
  Mechelen

  Onbekenden schieten confetti­bom naar politiekan­toor

  Enkele onbekenden hebben dinsdagavond met een confettibom naar het politiekantoor in de Frederik de Merodestraat in Mechelen geschoten. Dat gebeurde omstreeks 22.30 uur. Schade was er niet. Wel bleef er heel wat afval achter. Er hing ook een verbrande geur. Volgens politiewoordvoerder Dirk Van de Sande is er een onderzoek opgestart naar onbekenden. De onbekenden die de confettibom hebben afgeschoten, worden nu opgespoord. Zij riskeren een GAS-boete tot 350 euro.