Een 'taser', een stroomstootwapen. (archieffoto)
Volledig scherm
Een 'taser', een stroomstootwapen. (archieffoto) © thinkstock

Vrouw gaat op reis naar Egypte...en neemt een stroomstootwapen mee

Een Mechelse vrouw riskeert een fikse boete voor verboden wapenbezit. Ze wilde een stroomstootwapen meenemen naar Egypte maar dit werd onderschept de luchthaven. “Dat diende om ons te beschermen in de Sahara”, klonk het tegen de politie.

0 reacties

 1. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Huurling Maxime De Bie viert terugkeer bij Helmond Sport en hoopt op toekomst bij KV Mechelen: “Ik ben volwassener geworden”

  Huurling Maxime De Bie viert terugkeer bij Helmond Sport en hoopt op toekomst bij KV Mechelen: “Ik ben volwasse­ner geworden”

  Maxime De Bie maakte afgelopen weekend na goed een maand zijn wederoptreden bij Helmond Sport. De 20-jarige Hovenaar raakte begin maart geblesseerd en maakte nu het laatste halfuur vol tegen Volendam. Een blije terugkeer werd het niet met de 5-1-nederlaag, maar over zijn seizoen en de uitleenbeurt in het algemeen kan de huurling van KV Mechelen wél tevreden zijn.
 1. Kijk hoe nieuwe Optimus Prime-robot automatisch transformeert in truck en terug
  Play

  Kijk hoe nieuwe Optimus Pri­me-ro­bot automa­tisch transfor­meert in truck en terug

 2. 'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug
  Play

  'Dognappers' bellen aan en dringen huis binnen, maar baasje Ryan vecht terug