‘Wegwijzers’ Susanne van der Spiegel, Björn Siffer en Anjes Dierens.
Volledig scherm
‘Wegwijzers’ Susanne van der Spiegel, Björn Siffer en Anjes Dierens. © © Stad Mechelen

Vrijwillige ‘Wegwijzers’ tegen vereenzaming bij Mechelse ouderen: “Matchen ouderen met vrijwilligers met dezelfde interesses”

MechelenMet het nieuw project ‘Wegwijzers’ wil de Mechelse Ouderenraad zestigplussers dichter bij elkaar brengen en wegwijs maken in het aanbod van activiteiten, organisaties en verenigingen dat Mechelen rijk is. Al 22 leden van de Ouderenraad gaven zich op als ‘Wegwijzer’.

 1. Joop Lankhaar (Racing Mechelen) over de tijd van toen: “Zelfs als Nederlander begreep ik de ernst van de Mechelse derby’s”
  Voetbal Traditieclubs

  Joop Lankhaar (Racing Mechelen) over de tijd van toen: “Zelfs als Nederlan­der begreep ik de ernst van de Mechelse derby’s”

  Eén keer speelde Joop Lankhaar in het Nederlands elftal toen hij naast Ronald Koeman debuteerde in een EK-kwalificatiewedstrijd tegen Griekenland. De selectie voor het door Oranje gewonnen EK in 1988 haalde hij echter net niet en die zomer verhuisde de Alphenaar van FC Den Haag naar toenmalig eersteklasser Racing Mechelen. Daar bleef de verdediger uiteindelijk vijf jaar voor hij naar Lierse vertrok. Maar Racing liet hem nooit los.
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing