Een impressie van de nieuwe wijk die komt op de huidige ziekenhuiscampus in de Leopoldstraat.
Volledig scherm
Een impressie van de nieuwe wijk die komt op de huidige ziekenhuiscampus in de Leopoldstraat. © DMI Vastgoed

Voormalig ziekenhuis maakt plaats voor woningen, hotel en park. Half miljoen euro aan ziekenhuismateriaal gaat naar goede doelen

Een nieuwe toekomst lonkt voor het oud-ziekenhuis in de Leopoldstraat. Over een jaar start de afbraak van het complex om plaats te maken voor onder meer 89 woongelegenheden, een hotel en een park. Vandaag wordt al de inboedel verhuisd. Voor ruim een half miljoen euro aan ziekenhuismateriaal, waaronder vijftien operatiezalen, wordt weggeschonken.

0 reacties

  1. Stef Van Den Heuvel scoort vijf keer voor Nijlen dat Noordstar oppeuzelt (12-1) en verder bekert tegen Berg en Dal: “Tijd voor een echte test”
    Voetbal eerste ronde beker van belgië

    Stef Van Den Heuvel scoort vijf keer voor Nijlen dat Noordstar oppeuzelt (12-1) en verder bekert tegen Berg en Dal: “Tijd voor een echte test”

    Nijlen hield schietoefening tegen derdeprovincialer Noordstar dat de kwalificatie van de thuisploeg nooit in gevaar bracht. Verlinden (2), Paulissen (2), Van Der Heyden, Tuteleers en Bruyninckx scoorden hun deel van de goals, maar Stef Van Den Heuvel was de grootste slokop met vijf treffers, nog voor de rust. Volgende week wacht, na het oefenduel met Lyra-Lierse, nog een tweede test voor Nijlen in de beker tegen Berg en Dal, titelkandidaat in eerste provinciale.