Ouders maakten het aan het Sint-Romboutscollege gezellig. Omwille van de regenval vluchtten ze later wel het portiek in.
Volledig scherm
Ouders maakten het aan het Sint-Romboutscollege gezellig. Omwille van de regenval vluchtten ze later wel het portiek in. © Marc Aerts

Voor laatste keer kamperen aan minstens negen schoolpoorten

Aan minstens acht Mechelse schoolpoorten zullen ouders de nacht doorbrengen om er morgen hun zoon of dochter in te schrijven. Het zou de laatste keer geweest moeten zijn, want na elf jaar kampeertoestanden komt er een digitale inschrijving. Toch zijn niet alle ouders daar blij mee.

0 reacties

 1. Sluiting horeca in Mechelen en Lier verloopt zonder problemen
  Mechelen/Lier

  Sluiting horeca in Mechelen en Lier verloopt zonder problemen

  De sluiting van de horecazaken in Mechelen, Willebroek en Lier is op zaterdag zonder problemen verlopen. Zowel politiezone Mechelen-Willebroek als Lier kenden een avond zonder noemenswaardige incidenten. “Onze ploegen zijn de hele dag op het terrein geweest om te sensibiliseren en controleren”, zegt politiewoordvoerder van zone Mechelen-Willebroek Dirk Van de Sande. “Bij sluitingsuur is alles naar wens verlopen. De maatregelen werden door zowel de klanten als zaakvoerders gerespecteerd.” In Lier moest de politie kort na sluitingstijd wel optreden op de evenementenweide aan het Lierse stadspark. “Na de sluiting van de horecazaken was er wat volk afgezakt naar de weide. Toen we ter plaatse kwamen, is iedereen rustig naar huis vertrokken”, aldus woordvoerder van politiezone Lier Magalie Derboven.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten