De politie nam een aanzienlijke geldsom van bijna 20.000 euro en bijna 10 kilogram hasj in beslag
ONDER: De wagen belandde op zijn dag na de crash.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie nam een aanzienlijke geldsom van bijna 20.000 euro en bijna 10 kilogram hasj in beslag ONDER: De wagen belandde op zijn dag na de crash. © Lokale Politie Mechelen-Willebroek

Voertuig vlucht weg van politie en crasht met snelheid van 220 kilometer per uur: “Bijna 10 kilogram hasj en 20.000 euro cash geld in beslag genomen”

MechelenDe politie van Mechelen-Willebroek heeft de afgelopen nacht een felle achtervolging moeten inzetten. Nadat het een voertuig opmerkte op de E19, die de nachtklok niet respecteerde, vluchtte de chauffeur aan ongeziene snelheden weg. In Kontich crashte de wagen en zette de bestuurder zijn vlucht te voet veder. In de wagen werd er bijna 10 kilogram hasj én ruim 20.000 euro aangetroffen

  1. Parket vordert 10 jaar cel voor Melikam Kucam: “Hij heeft zijn eigen belang boven het algemeen belang gezet en zich een ware leugenaar getoond”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Parket vordert 10 jaar cel voor Melikam Kucam: “Hij heeft zijn eigen belang boven het algemeen belang gezet en zich een ware leugenaar getoond”

    Het Openbaar Ministerie vorderde vanochtend 10 jaar cel een boete van 1,9 miljoen euro voor Melikan Kucam. Kucam had onder voormalig staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) de opdracht gekregen om een lijst op te stellen van christelijke vluchtelingen uit Syrië die in aanmerking kwamen voor een humanitair visum. In die hoedanigheid heeft hij echter talloze vluchtelingen hoge bedragen laten betalen voor dergelijke visa, terwijl die eigenlijk gratis behoren te zijn. “Alles is een complot tegen hem. Hij heeft zijn eigen belang boven het algemeen belang gezet en zich een ware leugenaar getoond”, aldus de procureur.