De Vleeshalle heeft vandaag donderdag haar eigen kledinglijn gelanceerd.
Volledig scherm
De Vleeshalle heeft vandaag donderdag haar eigen kledinglijn gelanceerd. © Vleeshalle

Vleeshalle lanceert eigen kledinglijn: “Community genereren”

MechelenDe Vleeshalle heeft vandaag donderdag haar eigen kledinglijn gelanceerd. Het gaat om sweaters, T-shirts en accessoires met grappige lijfspreuken op.

 1. “Onveiligheidsgevoel in onze buurt wordt niet serieus genomen”: Buurt rond Papenhofpark wil dat politie proactief optreedt
  PREMIUM
  Mechelen

  “Onveilig­heids­ge­voel in onze buurt wordt niet serieus genomen”: Buurt rond Papenhof­park wil dat politie proactief optreedt

  In de buurt van het Papenhofpark maken bewoners zich zorgen om de toekomst van hun wijk. In 2021 kaartte ze bij de stad en politie het drugsgebruik, foutparkeren en de geluidshinder aan, en eerder deze maand werden ze geconfronteerd met een schietpartij. “Er moet proactief opgetreden worden, voor het helemaal te laat is”, klinkt het.
 2. Bestelwagen op bedrijventerrein vat vuur
  Mechelen

  Bestelwa­gen op bedrijven­ter­rein vat vuur

  De Mechelse brandweer is vrijdagochtend moeten uitrukken naar een bedrijventerrein in Mechelen-Noord. Na een ongeval vatte daar een bestelwagen vuur. De brandweer kreeg het vuur snel onder controle, maar het voertuig brandde wel volledig uit. Gewonden vielen er niet. Vermoedelijk vatte de bestelwagen vuur na een technisch defect. De politiezone Rivierenland benadrukt dat de brand los staat van de recente aanslagen met molotovcocktails op zowel het Mechelse gerechtsgebouw als tegen het Huis van de Mechelaar.