.
Volledig scherm
. © rv

Vlaams Belanger stapt uit partij na racistische berichten op Tinder

De achttienjarige Louise uit Mechelen stapt allicht naar gelijkekansencentrum UNIA om klacht in te dienen tegen Vlaams Belanger Thomas Lomelino, na recente racistische en seksistische uitspattingen op datingsite Tinder. “Ik was gechoqueerd”, reageert ze. Nadat het meisje de berichten op sociale media plaatste, besloot Lomelino om uit de partij te stappen: “Hij heeft zelf ingezien dat zijn grappen zeer misplaatst zijn”, luidt het bij Vlaams Belang.

110 reacties

 • Alberic vande cappelle

  1 jaar geleden
  Vlaams Belang is nog steeds een partij die je kan vergelijken met de Nazi's - dus een partij van beulen
 • Leo Peeters

  3 jaar geleden
  Eddy De Ron zegt: Adam en Eva? Masterstudent biologie? Iets zit serieus verkeerd bij deze jongeman....heeft dringend hulp nodig!!!! -- Ik kan je een waslijst geven biologen, hoogleraars bovendien, die de abiogenese en de niet planmatige evolutie van soorten compleet afwijzen. Ik geloof nog liever in een eerste mensenpaar dan te geloven dat aap en mens gemeenschappelijke voorouders hadden (waarover vele ‘geleerden’ het onderling niet eens zijn, en waarvoor niet één bewijs is).
 • Benny de Groot

  3 jaar geleden
  'dat zijn grappen zeer misplaatst waren' .. Grappen?
 • DIRK VAN DESSEL

  3 jaar geleden
  Er geldt geen enkele wetgeving die belet fier te mogen zijn op de eigen afkomst en zo de eigen (voor)ouders respect te betuigen. Dit geldt voor ELK bevolkingssegment tot spijt van elke Oikiofobie-adept die het benijdt.
 • Marc Lehaen

  3 jaar geleden
  Misschien ingehuurd door de trado's om tegen de volgende (hopelijk snel) verkiezingen het vl.belang in een slecht daglicht te plaatsen....in de politiek worden in de strijd om de stemmen de smerigste trukken toegepast...you never know !!
 1. Amerikaanse ondernemer Nathan Crockett is nieuwe eigenaar van Rupel Boom, Stéphane Demets (ex-Heist) T1: “Ik wil het vertrouwen verdienen”
  voetbal eerste nationale

  Amerikaan­se ondernemer Nathan Crockett is nieuwe eigenaar van Rupel Boom, Stéphane Demets (ex-Heist) T1: “Ik wil het vertrouwen verdienen”

  Nathan Crockett is de nieuwe eigenaar van Rupel Boom. Maandag presenteerde de Amerikaan zich aan het schepencollege in Boom en een dag later bezegelden de 42-jarige ondernemer en de Spanjaarden van Rising Phoenix Holding de overname officieel met de laatste handtekeningen. Tijdens de persconferentie vanavond werden Crockett zelf, CEO Geert Van den Wijngaert, de nieuwe technische staf onder leiding van Stéphane Demets (ex-SK Heist) én een deel van de spelerskern voorgesteld.
 2. Zo VeloVeilig is Mechelen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Mechelen

  Zo VeloVeilig is Mechelen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Mechelen hebben 270 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.