.
Volledig scherm
. © rv

Vlaams Belanger stapt uit partij na racistische berichten op Tinder

De achttienjarige Louise uit Mechelen stapt allicht naar gelijkekansencentrum UNIA om klacht in te dienen tegen Vlaams Belanger Thomas Lomelino, na recente racistische en seksistische uitspattingen op datingsite Tinder. “Ik was gechoqueerd”, reageert ze. Nadat het meisje de berichten op sociale media plaatste, besloot Lomelino om uit de partij te stappen: “Hij heeft zelf ingezien dat zijn grappen zeer misplaatst zijn”, luidt het bij Vlaams Belang.

109 reacties

 • Leo Duym

  2 jaar geleden
  Eddy De Ron zegt: Adam en Eva? Masterstudent biologie? Iets zit serieus verkeerd bij deze jongeman....heeft dringend hulp nodig!!!! -- Ik kan je een waslijst geven biologen, hoogleraars bovendien, die de abiogenese en de niet planmatige evolutie van soorten compleet afwijzen. Ik geloof nog liever in een eerste mensenpaar dan te geloven dat aap en mens gemeenschappelijke voorouders hadden (waarover vele ‘geleerden’ het onderling niet eens zijn, en waarvoor niet één bewijs is).
 • Benny de Groot

  2 jaar geleden
  'dat zijn grappen zeer misplaatst waren' .. Grappen?
 • DIRK VAN DESSEL

  2 jaar geleden
  Er geldt geen enkele wetgeving die belet fier te mogen zijn op de eigen afkomst en zo de eigen (voor)ouders respect te betuigen. Dit geldt voor ELK bevolkingssegment tot spijt van elke Oikiofobie-adept die het benijdt.
 • Marc Lehaen

  2 jaar geleden
  Misschien ingehuurd door de trado's om tegen de volgende (hopelijk snel) verkiezingen het vl.belang in een slecht daglicht te plaatsen....in de politiek worden in de strijd om de stemmen de smerigste trukken toegepast...you never know !!
 • Jan Daems

  2 jaar geleden
  Oh ja, ik wil de Surinaamse gemeenschap in ons land een hard onder de riem steken. Het is niet omdat 1 van uw afstammelingen uit de bocht gaat dat we jullie niet als een onvoorstelbaar verdraagzaam en vriendelijk volk zien.
 1. BrewingFox herlanceert feestbier Margriet als M: “Moet nieuw stadsbier worden”
  PREMIUM
  Mechelen

  BrewingFox herlan­ceert feestbier Margriet als M: “Moet nieuw stadsbier worden”

  Mechelen is in een klap vier nieuwe degustatiebieren rijker: Opkikker, Dikke Duim, Schouderklopje en M. Ze worden verkocht door BrewingFox, ten voordele van onder meer onderzoek naar de (spier)ziekte van Duchenne. Opvallend is dat het laatste werd gebrouwen volgens het recept van Margriet, dat veel Mechelaars nog zullen kennen als het feestbier van cultuurfestival ‘Stad in vrouwenhanden’. “We willen van M een echt stadsbier maken”, zegt oprichter Jef Meynen (60).
 1. Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”
  Play

  Orphée overleefde aanslag in Maalbeek: “Ik slik nog altijd meer dan 15 pillen per dag tegen pijn”

 2. Vrachtwagen breekt doormidden na treinbotsing
  Play

  Vrachtwa­gen breekt doormidden na treinbot­sing